Vi kender alle sammen bagerens birkes, de ser flotte ud, de står flot og de smager godt. For det første bliver rundstykker (og birkes) kun rundstykker, fordi de bliver bagt på en plade med hundredvis af små huller i og fordi de har fået damp, der giver skorpen farve og sprødhed
Grove frøsnappere. Ca en håndfuld blå birkes. Den grove mel giver lige lidt mere at tygge på, hvilket wienerbrød godt kan mangle ind i mellem synes jeg
Tilsæt eventuelt birkes på toppen eller anden kerne/frø, hvis du ønsker dette - smager lækkert. Er der andre end mig, som virkelig er fan af en bolle med peanutbutter, banan
med birkes, sesamfrø, græskarkerner eller lignende. Senest opdateret 7/01/16. Der er ikke noget der dufter så godt og spreder så meget hygge på en mørk onsdag aften, som nybagte boller
Bland salt, sesamfrø, nigella og birkes sammen i en skål. olivenolie til pensling1 spsk Havsalt3 spsk Sesamfrø3 spsk Nigellafrø3 spsk BirkesSmuldr gæren i en skål
Knækbrødene spises mest som snack hjemme hos os, og bliver drysset med forskellige ingredienser inden de kommer i ovnen - birkes, sesam, grov salt eller chilipulver, det er smag og behag