Grovbrod opskrifter

Grovbrød

Grovbrød

Brødtype. Grovbrød med surdej, Tidsforbrug. 20 minutter til at samle og ælte dejen, Hævetid. 12-16 timer, Bagetid

Grovbrød med græskarkerner

Senest opdateret 12/11/15. Når man står sådan en eftermiddag, og der er lidt tomt i brødskuffen, så har man jo en god grund til at bage et lækkert grovbrød
Østrigsk grovbrød med surdej

Østrigsk grovbrød med surdej

Østrigsk grovbrød med surdej. Antal personer. Mange. Forberedelsestid. Svært at sige – men omkring 2-3 dage er ikke helt skævt
Grovbrød med chokolade

Grovbrød med chokolade

Reklame for Callebaut®. God chokolade er ikke kun til kager og kaffe. Jeg nyder at bruge god chokolade i alle livets aspekter – eller I ved hvad jeg mener – i både brød, kager og til små støbte chokolader
Kærnemælksbrød

Kærnemælksbrød

Brødtype. Grovbrød med kærnemælk og surdej. Tidsforbrug.  15 minutter til at samle og ælte dejen. Hævetid. 12-16 timer på  køl
Bryggerboller

Bryggerboller

Brødtype. Grovboller med surdej, øl og malt. Tidsforbrug. 20 minutter til at samle og ælte dejen. Hævetid. 12-16 timer
Glutenfri Solskinsboller

Glutenfri Solskinsboller

27 Responsesso far. Janne siger. 12. september 2013 kl. 21. 20. Disse boller er fantastiske. Savner slet ikke hvedeboller når man kan lave disse
Spinat boller

Spinat boller

Ifølge min kostplan spiser jeg løbende en del brød, boller m. m. For det meste bager jeg selv – og det er altid grovbrød jeg bager
Groft Kernebrød

Groft Kernebrød

Brødtype. Grovbrød på surdej, Tidsforbrug. 5 minutter til at samle dejen, Hævetid. 3 1/2 time, Bagetid. 30 minutter ved 250 grader, Mængde

Blød og lækker rejesalat

Skal der være gilde, så lad der være gilde.  Menuen til Bondemandens fødselsdagsfest lød – i al sin enkelhed - på hjemmelavet rejesalat, ribbenssteg fra den gode gris – med rødkål, en rød og mør roastbeef af egen avl, forskellige oste og den smeltende, lækre mandelmarengslagkage, jeg fortalte om i går
Boller med smag

Boller med smag

Ifølge min kostplan spiser jeg løbende en del brød, boller m. m. For det meste bager jeg selv – og det er altid grovbrød jeg bager
Laks i tomatsauce

Laks i tomatsauce

Fremgangsmåde. Rens og tør laksefiletstykket. Skær det i små tern (ca. 1 x 1 cm). Kom tomatstrimlerne i en skål og overhæld dem med kogende vand
Ristede østershatte med spidskål

Ristede østershatte med spidskål

Kan I mærke sommeren. Jeg kan. Er man i tvivl, dog, får man svaret i supermarkedets grøntafdeling, hvor smukke danske spidskål er ved at dukke op
Mangekerne brød

Mangekerne brød

Grovbrød med masser af kerner og fuldkorn. Den bedste kvalitet opnås ved brug af bagesten under høje varmegrader
Groft Fiberbrød med Majsflager

Groft Fiberbrød med Majsflager

Share. Groft Fiberbrød med Majsflager. Brødtype. Groft Surdejsbrød. Tidsforbrug. 20 minutter til at samle og ælte dejen