Grovboller grahamsmel opskrifter

Koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller med Ølandshvede og maltmel. Ca 500 gram mel (jeg brugte ølandshvede, grahamsmel og fuldkornshvedemel). Ca 500 gram mel (jeg brugte ølandshvede, grahamsmel og fuldkornshvedemel)
Grovboller med hampefrø

Grovboller med hampefrø

Indlægget Grovboller med hampefrø blev vist første gang den Annemette Voss. 180 g grahamsmel. Tilsæt hvedemel, hampemel, grahamsmel og salt og ælt dejen igennem på maskine ved fuld kraft i ca 15 min til den slipper skålen sider og har formet sog som en klump omkring krogen
Grovboller

Grovboller

Man kan også lave dem mere eller mindre grove ved at ændre på forholdet mellem grahamsmel og hvedemel, men jo grovere de bliver, jo hurtigere bliver de også tørre
Grovboller

Grovboller

Bland salt, sukker, hvede- og grahamsmel sammen, og kom det i den opløste gær sammen med kornblandingen
Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

Koldhævede Grovboller. - jeg bruger 3/4 fuldkorns ølandshvedemel fra Skærtoft mølle eller Aurion og 1/4 grahamsmel. 1/4 grahamsmel
Grove sesamboller

Grove sesamboller

Skønne grovboller med knækkede hvedekerner. Grahamsmel blandes i og hvedemelet tilsættes lidt ad gangen
Italiensk inspireret burgerbolle

Italiensk inspireret burgerbolle

Italienske grovboller. Det blev til en omgang lækre og luftige boller med durummel og med et grovt twist af grahamsmel

Efterårsboller

De her grovboller bugner af lækkerhed. 2 dl grahamsmel. 2 dl grahamsmel. 0 Flares. ×. Det er stadig november (lidt endnu), og hokkaido græskarret er i sæson, så derfor tillader jeg mig altså, at kalde de her herligheder for efterårsboller Jeg synes det er vigtigt at spise efter årstiderne, og dermed mindske efterspørgslen på importerede fødevarer, som er uhensigtsmæssige for vores miljø
Grove koldhævede kerneboller

Grove koldhævede kerneboller

Disse koldhævede grovboller, er simpelthen de nemmeste at lave. 5 dl grahamsmel eller anden type groft mel. 5 dl grahamsmel
Hurtige grovboller med grahamsmel og hvedeklid

Hurtige grovboller med grahamsmel og hvedeklid

25 g gær½ l mælk1½ dl creme fraiche eller lignende1 spsk sirup eller honning1 tsk salt50 g hvedeklid300 g grahamsmelca 325 g hvedemelsolsikkekernerhakkede hasselnødderMælken lunes til fingervarmt, og gæren opløses heri sammen med sirup
Italienske grovboller

Italienske grovboller

Derefter puttes durummel og grahamsmel blandingen i væske og dejen røres godt sammen. Her er en god opskrift på lækre, luftige italienske grovboller
Grønne grovboller

Grønne grovboller

grahamsspeltmel , grahamsmel eller fuldkornsmel100 g. De smager bare godt. -) ca. 18 stk500 g. spelt eller hvedemel100 g
Koldthævede grovboller med soltørrede tomater

Koldthævede grovboller med soltørrede tomater

Grahamsmel og fuldkornshvedemel røres i, og hvedemelet i lidt ad gangen. 15 g gær6,5 dl koldt vand1 tsk sukker1½ tsk salt200 g grahamsmel150 g fuldkornshvedemelca 575 g hvedemel50 g soltørrede tomater, hakkedeGæren opløses i vandet
Opskrift På Grovboller

Opskrift På Grovboller

grahamsmel. De sidste gulerodsboller er nu spist, så i dag bagte jeg en potion grovboller. Pensl bollerne med mælk, og drys med grahamsmel

Koldhævede frugtboller

Lækre, langtidshævede grovboller. Tilsæt grahamsmel, solsikkefrø og havregryn. Lækre, langtidshævede grovboller