Tilbehøret var grovkartoffelmos med friterede salvieblade. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter og tagget grovkartoffelmos, oksesteg, Opskrifter, sovs, tyksteg, tykstegsfilet
Mos grøntsagerne med en kartoffelstamper, så du får en god og grov mos. Cremet kartoffelmos – fedtfri. Du vil gerne have en super cremet kartoffelmos, men du har ikke lyst til at tilsætte plantemargarine og/eller sojafløde
Jeg foretrækker en temmelig grov mos, men man kan også mose kartoflerne fint. Måske er jeg lidt i underskud, for jeg blev helt salig, da jeg spiste denne røgede kartoffelmos
Når konsistensen er så grov eller fin, som man vil have den, er kartoffelmosen færdig. De søde kartofler skrælles, hakkes i grove stykker, og sættes til at koge i en gryde, med vand der lige dækker
Gulerødderne skrælles og skæres i grove skiver, og champignonerne svitses på panden. I mandags fik vi en gullash-lignende gryderet med kartoffelmos - en rigtig efterårsret
Spoleben i en bradepande sammen med grove stykker af halvdelen af gulerødderne, det halve knoldselleri i grove tern, blegselleri i – ja, du gættede det – grove tern, fennikel i små tern
Kartoffelmos. Kartoffelmos. 3) Rens og skræl grøntsagerne og skær dem ud i grove tern. 12) Grovhak den bredbladet persille. 14) Anret oven på kartoffelmosen (se opskrift nedenfor)
Server dem "american style" sammen med coleslaw og en grovkartoffelmos. Trods det kummerlige forårsvejr er grillsæsonen igang, og så skal man have gang i de klassiske BBQ-discipliner
Nu hvor efteråret er over os, så synes jeg det er dejligt at skifte de lidt letter sommersalater med salatblade ud, men de lidt mere tunge og grove salater lavet på bl