Kan også bruges til en brunch, men så med franskbrød eller lign. rugbrødet ristet ved høj varme på en pande med en god slat oliven olie og groft salt, ca 1 min
Det er dejlig svampet og lækkert blød lige som et nybagt franskbrød skal være. Jeg har for mange år siden fundet opskriften i et magasin og jeg har brugt opskriften uden æbler også
Opskriften her giver ét brød, og har samme konsistens som franskbrød. Tang har en helt naturlig evne til at konservere fødevarer, hvilket gør, at du kan lave et brød frisk og blødt i 3-5 dage efter du har bagt det -- uden brug af e-numre. 1 spsk groft salt. 1 spsk groft salt
- Rugbrød - kan erstattes af franskbrød - Salt - Olie - Chilipulver - Hvidløg Sådan gør man. groft salt 2½ dl A38 0,5% 25 g gær 250 g fuldkornsspeltmel
Man kan altså spise alle mulige lækre sager, uden at få dårlig samvittighed over det hvide (og kedelige) franskbrød som ligger under vores fiskefilet eller sild
Opskriften her giver ét brød, og har samme konsistens som franskbrød. Tang har en helt naturlig evne til at konservere fødevarer, hvilket gør, at du kan lave et brød frisk og blødt i 3-5 dage efter du har bagt det -- uden brug af e-numre. Groft salt - 1 spsk
- dagsgammelt brød /rester (gerne fra groft brød eller rugbrød). Dertil har jeg lavet hjemmelavet croutoner af en rest franskbrød der alligevel var for kedelig til andet
Salt og groftkværnet peber. Skær franskbrødet i små tern eller større hvis du foretrækker det. Hvis du bruger brød med kerner eller groft brød, skal du være opmærksom på, at dette kan påvirke smagen lidt
“Groft brød uden stråforstærkere”, ja, så er det altså heller ikke fuldkorn desværre. Når du køber et rugbrød eller et groft brød med kerner, kan du så være sikker på at det er fuldkorn
Groftfranskbrød opskrift. Ønsker du et franskbrød som smager af noget frem for et almindelig. du ydermere en virkelig nem og hurtig opskrift uden dej på fingerne og flere