**Prøv også at bruge groft kokosmel eller mandelflager i stedet for sesamfrø og nigellafrø. Pandebrødene smager skønt, som de er, eller serveres med honning, syltetøj eller chokoladesmørepålæg
Kom fuldkornshvedemel, bagepulver, kanel og salt i skålen og pisk det i. Jeg er dog KÆMPE fan af peanutbutter, så jeg tænkte at kombinere modne bananer, chokolade og det lækre nøddesmør i et groftbrød
Jeg gav mig selv fornøjelsen af at bage dette lækre mandelbrød i weekenden, hvor jeg havde lyst til et stykke med sødt på – og til at overraske min mor med et brød til hende
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
- Jeg vil gerne understrege, at jeg normalt frabeder mig at bage ting medbrød - dette gør jeg fordi jeg er typen som kommer alt for meget groft mel i, og sidder tilbage med en stenhård bolledej, som kunne smadre ruder og spejle
Alt glutenfrit er ikke nødvendigvis godt hvis man, som jeg gerne vil spise sundt og groft. Derfor gik jeg igang med at at bage mine glutenfri knækbrød selv
Pil hvidløg og løg, hak dem groft og tilsæt i skålen. Det kunne være en lækker moden avocado, frisk tomat og lidt hummus, eller brug dem eksempelvis i stedet for brød til en sandwich som vist på billedet nedenunder
Det er medgroft mel, uden raffineret sukker, med kun en smule fedt og stadig superlækkert og sødt. Dette lækre bananbrødmed tørrede abrikoser og figner er næsten for godt til at være sandt
Hak chokoladen groft og rør det i. Ud over at være fantastiske som lækkert mellemmåltid er bananer nemlig også fortrinlige i bagværk, hvad enten det er muffins, brød eller kage