Grillet lammekølle med rosmarin opskrifter

Lam på tre måder

Lam på tre måder

Grillet lammemørbrad med hvidløgsbagte asparges og svampe. Den ultimative lammekølle. Gnid fedtet med citronskal, rosmarin og havsalt

Påskelam på tre måder

 Grillet lammemørbrad med hvidløgsbagte asparges og svampe. Den ultimative lammekølle. Gnid fedtet med citronskal, rosmarin og havsalt

Grillet lammekølle

Skær agurkerne i skiver på langs med en kartoffelskræller, rør med yoghurt, hakket mynte, salt og hvidløg

Grillet lammekølle

Læg rosmarinkviste ved og snør køllen med kødsnor. Dup kødet, skær citroner i skiver, smør køllen ind i sennep, drys med salt og læg citronskiverne på

Lammekølle med nyt tilbehør

Med citronsaft og -skal, rosmarin og hvidløg som de primære krydderier. Har du lavet lammekøllemed traditionelt tilbehør den ene dag, kan du jo spise rester med smeltede pebre og porredip dagen efter

Grillmad på en kold dag

) havde vi besluttet at grille et par lammesteaks – lammekølle i skiver – for netop lam er noget af det, der er allerbedst grillet