Grill eller steg kyllingen i ovnen i ca. 4 kyllingebryster med vinge4 spsk olivenolie1 citronHavsalt og peber2 bundter grønne asparges500 gr ærter1 løg100 gr feta1 bundt ramsløg (hvis man kender et sted hvor det kan plukkes)1 spsk grov sennep2 spsk hvid balsamico1 spsk honning8 spsk olivenoliesalt og peberSmør kyllingebrysterne med olivenolie og citronsaft. 4 kyllingebryster
Ingenting er vel bedre enn nygrilletkylling med sprøstekt kyllingskinn og saftig kjøtt ♫♥♫. Steketiden varier selvfølgelig etter størrelsen på kyllingen
Grill kyllingefileterne ca. Drys kyllingefileterne med salt og peber, tag dem op og hold dem varme. Anret risottoen på et fad, pynt med persille og server den grillede kylling til
Grill eller steg kyllingen i ovnen i ca. Kylling og grønne asparges4 kyllingebryster med vinge4 spsk olivenolie1 citronHavsalt og peber2 bundter grønne asparges500 gr ærter1 løg100 gr feta1 spsk grov sennep2 spsk hvid balsamico1 spsk honning8 spsk olivenoliesalt og peberSmør kyllingebrysterne med olivenolie og citronsaft. 4 kyllingebryster
En af mine favorit-proteinkilder er kylling. Udfordringen med kylling (især bryst) er, at det let bliver tørt, og at det ikke smager af så meget i sig selv