Har fået det bedste tip til at opbevare asparges af min veninde Tine. Bræk enderne af aspargeserne og sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
Blomsterne er ligesom hvide stjerner. Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Anret aspargeserne på et fad og drys ærterne over sammen med løget
hvide eller grønne asparges. Klik på billedet, så får du opskriften. Det gælder om at finde på spændende variationer, når de nye kartofler og aspargesene skal nydes i overflod, som der er mulighed for lige nu
Hvideasparges og bagte cherry. Grillede asparges med røget filet. Et halvt bundt asparges (ca. Kog en kedel vand, knæk bunden af asparges og halvér dem – afhængigt af hvilken størrelse du vil have Overhæld dem med kogende vand og lad dem trække i et par minutter
De grønne asparges vendes til sidst i revet citronskal (i rigelige mængder). Grønne asparges med hvideasparges og citron9 stk grønne asparges4-6 stk hvideasparges2 dl sødmælk1-2 citroner (skallen heraf)2 spsk smørDe hvideasparges skrælles og koges møre i mælken under låg. De grønne asparges renses og bunden knækkes af hvorefter aspargsene grilles i ca 1 minut på hver side. 9 stk grønne asparges. 4-6 stk hvideasparges
Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme Vafler forbinder vi mest med dessert eller lidt lækkert til eftermiddagskaffen, men de smager også glimrende til aftensmaden, f