Grillede rødbeder opskrifter

Grillede Marokkansk Krydret Oksespyd

Grillede Marokkansk Krydret Oksespyd

Æblesalat med ristede hasselnødder, feta og tranebærBagte rødbeder med feta og persilleMelonsalat med ærter, avocado og cashewnødderPerlespelt med æbler, avocado, mandler og pestoRødbederåkost med persille og krydrede, ristede nødderTomatsalat med nektariner, feta og pesto
Grillede sojaspyd med rodfrugtsdahl

Grillede sojaspyd med rodfrugtsdahl

blandede rodfrugter (fx persillerod, gulerødder, rødbeder, pastinak etc. Her får I den skønne opskrift på grillede sojaspyd med rodfrugtsdahl
Tapas - Madsvinene 1:2 - April 2013

Tapas - Madsvinene 1:2 - April 2013

grillede. Rosastegt andebryst med artiskok-mayonnaise, rødbeder og hakkede kakaobønner. C) Blend grillede artiskokker med olien
Den Perfekte Postej (GF, HCLF)

Den Perfekte Postej (GF, HCLF)

Vi elsker at servere den med grillede svampe, syltede rødbeder og pickles herhjemme. Måske store ord for sådan en lille postej – men det passer
Rødbedesalat med avocado og perlebyg i dijondressing

Rødbedesalat med avocado og perlebyg i dijondressing

Pink rødbede tzatziki, ærtepure og hokkaido cremeGlutenfri browniesQuinoasalat med grillede grønsager i Marokko styleAvocado redder livGlutenfri æblecrumble med kardemomme og vanilieskyr Hokkaido med fennikel og bagte hvidløgDel dette
Fars dag forkælelse

Fars dag forkælelse

Grillede Rib-eye steaks. Kartoffelsalat med rødbeder og friterede kapers på en bund af spinat. Rør dressingen sammen og bland den med de kolde kartofler og rødbeder
Forsøg i GastroLab

Forsøg i GastroLab

Grillede gulerodsskiver med avocadocreme. rødbeder, appelsinfilletter, citron og mynte. I går var jeg endnu engang i GastroLab for at afprøve forskellige teorier i praksis

Roden til alt godt

Blandt mine helt store rodpassioner lige i øjeblikket er de grillede rodfrugter. Ligegyldigt om du vælger gulerødder, selleri, rødbeder eller noget helt fjerde, så er rodfrugter noget af det sundeste, du kan mætte din mave med her i vintermånederne
Back to basic´s

Back to basic´s

Første aften var det grillede honning-appelsinmarinerede nakkekoteletter med denne frugtige salatPyntet med friske ærte-skud af egen avl

Grillmester Mai-Britt

Vi grillede lækre grillpølser med krydderurter i og store tykke skiver flæsk. med rødbeder og bearnaisesovs til