Grillede hvidløg opskrifter

Grillede Marokkansk Krydret Oksespyd

Grillede Marokkansk Krydret Oksespyd

Start med at skrælle løg og hvidløg og hak det fint. De er meget nemme at lave, og så passer de rigtig godt sammen med ovnkartofler, grillede grønsager eller en god salat
Grillede jomfruhummer

Grillede jomfruhummer

Mangler du en god sensommerret til weekenden, kan jeg anbefale disse grillede jomfruhummer med hvidløg og persille, som smager af ren luksus og tilmed er super enkle og nemme at tilberede
Grillede peberfrugter i olielage

Grillede peberfrugter i olielage

Skær i strimler i ønskede størrelser og læg strimlerne i et glas sammen med hvidløg der er pillet og skåret i grove stykker
Grillede hummere

Grillede hummere

Herefter flækkede jeg dem på langs, og fyldte godt med smør, hvidløg og persille indvendigt. Indlægget Grillede hummere blev vist første gang den
grillede portobellobrød

grillede portobellobrød

Skær hvidløgene i skiver. De små grillede brød med svampe kan spises som en forret – eller de kan serveres som appetizer sammen med et glas vin
grillede spidskålspakker m risfyld

grillede spidskålspakker m risfyld

Hak også hvidløgene og snit forårsløg eller porre. Servér de grillede pakker med tamarisovsen og nye kogte kartofler
Grillede kæmperejer

Grillede kæmperejer

6 fed presset hvidløg. 6 fed presset hvidløg. Jeg fandt denne opskrift af grilllandsholdet, og synes det så lækkert ud som en nem lille forret
Sprødstegt lammekrone serveret m. grillede rodfrugter, grillede skalotter, semi tørrede tomater og rødvinssauce.

Sprødstegt lammekrone serveret m. grillede rodfrugter, grillede skalotter, semi tørrede tomater og rødvinssauce.

Olivenolie2 fed hvidløg1 håndfuld hakkede frisk krydderurter (Jeg brugte timian, oregano og en smule rosmarin)Himalaya saltPeberBlend mandler, sesam, hvidløg, olie, og krydderurter så det bliver som krummer/rasp. Rødvinssauce2 løg hakket, 1 porre i fine ringe,1 gullerod i tern,2 fed hvidløg hakket,5 dl rødvin5 dl fond(fløde) (ikke 100% paleo)OlivenolieHimalaya saltPeberVarm olivenolien i en tykbundet gryde, svits løg, porrer og gulerødder i ca. Tilsæt hvidløg og svits yderligere 5 min. Jeg anretter med bagte rodfrugter, semi tørrede tomater samt Thomas Rodes ”grillede skalotter” fra Bogen ”Stenalderkost”God Appetit og god påske 800 g. 2 fed hvidløg. 2 fed hvidløg