Start med at skrælle løg og hvidløg og hak det fint. De er meget nemme at lave, og så passer de rigtig godt sammen med ovnkartofler, grillede grønsager eller en god salat
Mangler du en god sensommerret til weekenden, kan jeg anbefale disse grillede jomfruhummer med hvidløg og persille, som smager af ren luksus og tilmed er super enkle og nemme at tilberede
Smag til med finthakket hvidløg, salt og peber. 2 fed hvidløg. Pensl rødspættefileterne med lidt olie og grill dem på en grillpande eller en almindelig pande
Opskriften er en blanding og fortolkning af to retter, nemlig elotes, som er dét man kalder mexikanske grillede “street corn”, der serveres med en lækker creme af hvidløg, mayonnaise og creme fraiche, og toppet med revet ost
Vend rejerne med hvidløg, cajunkrydderi, olivenolie og timianblade. Grillede Cajunrejer med Sød Kartoffelmos og Cajungrønt til 2 personer. 2 fed hvidløg, finthakket. 2 fed hvidløg
Olivenolie2 fed hvidløg1 håndfuld hakkede frisk krydderurter (Jeg brugte timian, oregano og en smule rosmarin)Himalaya saltPeberBlend mandler, sesam, hvidløg, olie, og krydderurter så det bliver som krummer/rasp. Rødvinssauce2 løg hakket, 1 porre i fine ringe,1 gullerod i tern,2 fed hvidløg hakket,5 dl rødvin5 dl fond(fløde) (ikke 100% paleo)OlivenolieHimalaya saltPeberVarm olivenolien i en tykbundet gryde, svits løg, porrer og gulerødder i ca. Tilsæt hvidløg og svits yderligere 5 min. Jeg anretter med bagte rodfrugter, semi tørrede tomater samt Thomas Rodes ”grillede skalotter” fra Bogen ”Stenalderkost”God Appetit og god påske 800 g. 2 fed hvidløg. 2 fed hvidløg
Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham