Da jeg for et par uger siden ved et tilfælde fandt en beskrivelse af brugen af denne sten, og at man lagde den direkte gasgrillen, tænkte jeg at det måtte da forsøges
Sidste weekend serverede jeg smagsprøver til Weber Camp i Give. Her serverede bloggeren og kogebogsforfatteren Johanne Mosgaard forskellige grøntsagsretter fra gasgrill
Vi har fået en Webergasgrill i bryllupsgave, og den har været i brug nærmest lige siden. Og det er så hyggeligt, for udover virkelig lækker mad, betyder det også, at Kasper hjælper til med andet end at skære løg – da dét at styre sådan en Weber-sag åbenbart per definition er en mandesag
Sidste år købte vi så en Webergasgrill – en mini model, der står på altanen. Og når der nu alligevel er tændt op i grillen, så kan man jo lige så godt lave desserten dér på også
Tommi har den største Weberkul-grill, som han fik af min familie i svendegave og den er blevet godt udnyttet, men vi må bare indse at vi ikke orker at tænde op i den (og vente ½ time) når de bare er os to
Omelet med kantareller fra Cobb, muffins med pinjekerner og courgetter, bressaola og tomatsalatDerfor havde jeg noget helt andet i tankerne, da jeg købte min lille Cobb grill for en måneds tid siden
med lidt olie i Grillen/ovnen til den er rygende varm. Grill teknik. Forvarm din grill/ovn til 180/200 grader. rustfrit stål, og en Weber Spirit E-320 gasgrill