Kærestens opgave blev derfor at vælge om menuen i går skulle stå på oksefilet eller blåmuslinger, og han besluttede sig for en ordentlig bøf på grillen
Dog kan det være svært at nå hele programmet igennem på en hverdag, og ofte virker det også for omstændigt for noget mindre end en steg, hvilket er synd da der ikke er noget bedre end en grilletbøf
Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Har du ikke en mikroovn, kan du give bøfferne kort tid i ovnen ved grill. Opskriften, I får i dag, er på ostebøffer med grove, krydrede ovnfritter og en nem hvidløgsmayo, og det er noget, vi har fået ret jævnligt, siden jeg "opdagede" det helt fantastiske ved ostebøffer
Prøv også grill versionen. Står menuen på hakkebøffer, så skal man ikke glemme løgene. Og jeg vil ikke sidde her og opremse alle de opskrifter der skal bruges løg til
Der er faktisk ikke nogen fisk, jeg ikke kan lide, men tunbøffer er en af de mest dekadente. Som tilbehør dampede jeg friske, grønne asparges og lavede den mest forrygende grapefrugt-guacamole, som bliver en af mine nye sommer-klassikere
Sovsen må ikke svinde for meget ind, og samtidig skal tomaterne gerne blive lidt grillede. Godt lyst brød (jeg bagte verdens bedste brød - super opskrift, den bruger vi tit, når vi har tiden)
grill i ca. Vi kender alle menuen, bøf sovs og kartofler, man kan ikke rigtigt blive træt af det og så alligevel så er det meget rart at eksperimentere med tilbehøret til dette enestående stykke kød
Derefter gør du bøfferne klar. Du kan også bruge grillet aubergine i alle mulige andre sammenhænge – det er fx et dejligt tilbehør til grillmad og kan danne basis for en dejlig, varm salat
Ved ankomst var vi lidt i tvivl om vi skulle gå ind da det indgangen mindede om en af de mange grill/burgerbare der ligger overalt, men efter at have taget et hurtigt kig hen over menukortet blev vi enige om at vi gerne ville prøve