Juster konsistensen med mælk, kom det hele i et fad og læg nogle meget tynde skiver smør på toppen. Mørt mørkt kød i en krydret sovs, fyldt med grøntsager, og frisk og let kartoffelmos med hvidkål og citronskal
Har du rester – altså af gullasch og kartoffelmos, kan du komme gullashen i et ovnfast fad, røre kartoffelmosen op med lidt mere mælk og lægge den over gullashen som et låg
Til hovedret fik kæresten noget and i sovs, sådan gratineret med kartoffelmos ovenpå, mens jeg fik en smeltende-på-tungen-bøf med en slags fløde-kartofler til
Jeg har før spist kartoffelmos naturligvis, både gratineret og naturel, men jeg har aldrig prøvet noget i den her retning, og det blev virkelig lækkert
Imens tilberedes kartoffelmosen. Det er eksamenstid og jeg har brugt hele dagen på at færdiggøre en række eksamensopgaver, og det har småregnet hele dagen og ser lidt gråt ud udenfor
Jeg havde i forevejen tænkt mig at lave en simpel kartoffellasagne (kalder jeg den), som består af to lag kartoffelmos i et fad, og i midten stegt hakket oksekød med løg og pinjekerner og gratineret med et lag ost
Brun det i en støbejernsgryde uden tilsætning af fedtstof. Læg låg på gryden, og sæt den i ovnen i ca. Gryderet med oksekød Spaghetti og kødsovs med kaffe Bøf bourgogne med ærtemos Gullasch med kartoffelmos 4 personer