Gratineret kartoffelmos uden æg opskrifter

Rådyr i gryde og kartoffelmos med kål og citron

Juster konsistensen med mælk, kom det hele i et fad og læg nogle meget tynde skiver smør på toppen. Mørt mørkt kød i en krydret sovs, fyldt med grøntsager, og frisk og let kartoffelmos med hvidkål og citronskal
Gullash

Gullash

Har du rester – altså af gullasch og kartoffelmos, kan du komme gullashen i et ovnfast fad, røre kartoffelmosen op med lidt mere mælk og lægge den over gullashen som et låg
Paris-anbefaling: Spis på Le Hangar

Paris-anbefaling: Spis på Le Hangar

Til hovedret fik kæresten noget and i sovs, sådan gratineret med kartoffelmos ovenpå, mens jeg fik en smeltende-på-tungen-bøf med en slags fløde-kartofler til
Oksekød med kartoffelmoslåg

Oksekød med kartoffelmoslåg

Læg kødet i et ildfast fad og dæk det med mosen (drys eventuelt lidt paprika over for syns skyld). Kartoffelmos
Kartoffelfad

Kartoffelfad

Jeg har før spist kartoffelmos naturligvis, både gratineret og naturel, men jeg har aldrig prøvet noget i den her retning, og det blev virkelig lækkert
Maddagbog v.3

Maddagbog v.3

SÆSON gratineret endivie og skinke i bechamelsauce. SÆSON stegte pølser fra Penny Lane med kartoffelmos og baked beans

Bacon-deller på grønt

Gratineret fiskeret m/ ris og grønt. Tilsæt bouillon og læg stanniol over. Lav aflange deller, med bacon omkring… og læg dem ovenpå grønsagerne

Løgsuppe

Gammeldags oksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Som i kan se på filmen fra KitchenGo, så er den desuden meget let at tilberede
Chili i Fad

Chili i Fad

Imens tilberedes kartoffelmosen. Det er eksamenstid og jeg har brugt hele dagen på at færdiggøre en række eksamensopgaver, og det har småregnet hele dagen og ser lidt gråt ud udenfor
Kartoffellasagna og veer

Kartoffellasagna og veer

Jeg havde i forevejen tænkt mig at lave en simpel kartoffellasagne (kalder jeg den), som består af to lag kartoffelmos i et fad, og i midten stegt hakket oksekød med løg og pinjekerner og gratineret med et lag ost

Oksekød i mørkt øl

Brun det i en støbejernsgryde uden tilsætning af fedtstof. Læg låg på gryden, og sæt den i ovnen i ca. Gryderet med oksekød Spaghetti og kødsovs med kaffe Bøf bourgogne med ærtemos Gullasch med kartoffelmos 4 personer