I indledningen præsenterer hun centrale ingredienser som blandt andet granatæblesirup, peberpuré og yoghurt, mens alle ingredienser og opskrifter i bogen skrives på både dansk og tyrkisk
Både kerner og frugt er jo velkendte smage på et dansk, traditionelt morgenbord, og her har jeg så bare tilsat kogte rødbedetern og persille, og har garneret med citronsaft, olie, hvidløg og granatæblesirup
1/2 squash2 rødbeder1 cm ingefær2 chili - jeg kan lide det lidt spicy, men vurdér selv hvad der passer dig bedst3 kviste timian3 håndfulde solsikkekerner2/3 dl olivenolie1 tsk granatæblesirup for at få lidt syrlighed ind, men det kunne også være lidt citronsaftSalt og peberAlt blendes godt og hvis du synes massen bliver for fast, kan du tilsætte lidt vand
Olivenolie (som tåler stegetemperaturen, når kyllingen skal steges)Granatæblesirup som er ret syrligCitronsaftHonning og lidt rørsukkerShoyuTeriyakiStærk chilipulverIkke efter princippet "lidt men godt" - men absolut godt, når ingredienserne bliver stemt af med hinanden
Dressing af lidt granatæblejuice, granatæblesirup, tidselolie, lidt flydende honning samt lidt salt hældt henover grønkålen og herligheden toppet med granatæblekerner og stykker af tørrede dadler