Dagens salat, bliver lavet med det grøntsagsskuffen indeholder – og i dag blev det til rosenkål, grønkål, avokado, perlebyg, granatæble, springløg, citronsaft og akaciehonning, hvidløgssalt og friskkværnet peber
Denne rosenkålssalatmedgranatæble, avokado, forårsløg og lidt iceberg – tog ingen tid at lave. Bank til du har fået den mængde granatæble, du ønsker i din salat
Halver granatæblet og bank med en ske på skallen, så kommer de lækre kerner ud. Dagens delikate salat er foruden grønkål og rosenkål også tilsat rosiner, granatæble, avokado, lidt groft hakket peanuts, salt, peber lidt citronsaft og lidt flydende honning – for det var det jeg lige havde ved hånden
Rød grønkålssalatmed valnødder og granatæble. Granatæble kernerne, frisk knækkede valnødder, æbler og appelsin skiverne gøres klare og blandes sammen med den dampede og afkølede røde grønkål