Frigør granatæblekernerne. Dressing. Bland kål, mango, granatæble og mandler sammen. 1 granatæble. 1) Lav dressing ved at blande fraiche, eddike, salt og peber sammen. 3) Bland 2/3 af dressing i salaten og server salaten. Vi elsker dressingen, så jeg serverer altid den sidste 1/3 i en skål ved siden af, så kan man selv komme lidt ekstra på. 1 granatæble
Dressing. Granatæble salaten er stort set lavet ud fra, hvad jeg lige havde i køleskabet. Bland dressing af citronsaft, honning, olivenolie, salt og peber – smag den til
Jeg synes endda også, at jeg fik dressingen til at smage, som den gjorde på hendes salat. Det blev en succes alligevel, og salaten blev også beundret, da jeg havde den med på madpakke på arbejde - for de lyserøde granatæblekerner giver sådan et flot look og en skøn smag med lidt at tykke på
Dressing. Halver granatæblet og pil kernerne ud. Server dressingen ved siden af salaten. granatæble. Hak mandlerne groft, og rist dem gyldne på en varm pande
Salaten består af bagte aubergineskiver toppet med saftige granatæblekerner, sprøde og ristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
Det er en lækker, frisk salat, da både grønkål og granatæblekernerne er sprøde, mens æblet og dressingen giver lidt syre, og løget tilføjer en skarpere kant
Denne gang var min plan, at hakke det fint, så det ikke føltes så groft – og det blev rigtigt godt – og bondemanden var rimelig vild med smagen af dressingen af æbleeddike og honning
Hæld herefter den skønne dressing over. Efter en skøn tur til Tyrkiet for flere år siden drømmer vi stadig om den lækre tomat-agurk-granatæblesalat, som vi fik dernede
Salaten består hovedsageligt af fintsnittet, sprød kål vendt med små stykker af stegt grillost, tern af avocado, syrligt søde granatæblekerner, masser af ristede sesamfrø og den lækreste, cremede tahindressing (min favorit dressing)