Fra de blendede grøntsagssupper til bombastiske hummer og fiskesupper. Rør misoen op med kogende vand, og put broccoli, gulerødder og forårslød i, og lad de simre i fem minutter
Minestronesuppe er en italiensk grøntsagssuppe. Broccolien delte jeg i små buketter. ½ broccoli. Til 4 personer til den minestronesuppe, der er på billedet brugte jeg1 løg4 forårsløg4 fed hvidløg400 g kartofler300 g gulerødder½ broccoli2 stilke bladselleriLidt frisk salvie og persilleOlivenolie til stegning1 l grøntsagsbouillon1 dåse kidneybønner100 g farfalle pasta – på dansk sommerfugle aka sløjfer2-3 spsk. Gulerødder, broccoli og bladselleri blev tilsat 5 minutter før, pastaen var færdigkogt – jeg kan nemlig ikke lide, hvis disse grøntsager koger for meget ud
I dag har Tobias stået i køkkenet og lavet en ret så lækker grøntsagssuppe med pasta. Skær bladselleri, løg, gulerødder, squash og broccolistokken i tern
Grøntsagssuppe er en justerbar størrelse. ⅔ broccoli og stokken – smid aldrig stokken ud, den giver god smag i suppe, og kan også spises sammen med broccolibuketterne, hvis den skæres i tern
Jeg benyttede selvfølgelig chancen for at få friske økologiske grøntsager med hjem og i skal selvfølgelig ikke synes for resultatet, menuen stod på grøntsagssuppe med grøntsagsbrød
Hvid grøntsagssuppe m. Broccoli til. Pokkers til påskeuge. Intet gik, som jeg havde planlagt, alle røg ned med feber i flere dage, vi kom ikke til sjælland, og vi fik kun mad, der kunne spises med ske foran fjernsynet
Broccoli. Broccoli. Gazpacho (Kold spansk grøntsagssuppe) 15 cl. Gazpacho (Kold spansk grøntsagssuppe) 15 cl. Gazpacho (Kold spansk grøntsagssuppe) 15 cl Gedepølse med lavt fedtindhold, som steges godt, så den taber så meget fedt som muligt