I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
½ l fond (grøntsags eller lys kyllingefond). ½ l fond (grøntsags eller lys kyllingefond)1 spsk. olivenolie10 g smør1 lille løg1 fed hvidløg200 g risottoris1 dl hvidvin (kan undværes). 200 g risottoris
Risottomedsvampe. Rist imens svampene i resten af smørret, og krydr dem med salt og peber. Risene som anvendes til risotto er som regel runde, medium- eller kortkornede, hvide ris med meget stivelse og lidt glukose
Sæt vand over i en elkedel, og klargør grøntsagsbouillonen. Tricket medrisotto er det samme som med risengrød - man skal være over det hele tiden - røre, røre, røre
Risottomed Parmigiano Reggiano er samtidig en ret, hvor du let kan bygge videre ved at tilsætte andre ingredienser, såsom kød, svampe, grøntsager eller krydderier
Risotto risene er nemlig udskiftet med blomkål, men fortvivl ikke. Blomkålsrisotto. Se også denne opskrift på fyldte portobello svampemed spinat, feta og persille
Jeg elsker ellers risottomedsvampe, men det bliver hurtigt meget tungt og efterårsagtigt, så i et forsøg på at bringe sommervejret retur skulle det altså være en sommerudgave
I morgen skal vi nemlig have risottomedsvampe og asparges, en klassiker herhjemme. Ja, som overskriften lyder, skulle vi i aften have haft en tærte med laks
Vi skulle have ærterisotto til aftensmad, men denne risotto kommer til at brilliere i fraværet af friske ærter, så vi må nøjes med lækre danske asparges og svampe
½ liter grøntsags bouillon. Denne her er medsvampe. Smag det hele til med salt og pebber, anret mega pænt, og drys frisk persille og fint hakket valnød over