Grøntsags risotto med svampe opskrifter

Risotto med Kylling og Svampe

Risotto med Kylling og Svampe

I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
Risotto - med svampe

Risotto - med svampe

½ l fond (grøntsags eller lys kyllingefond). ½ l fond (grøntsags eller lys kyllingefond)1 spsk. olivenolie10 g smør1 lille løg1 fed hvidløg200 g risottoris1 dl hvidvin (kan undværes). 200 g risottoris
Risotto

Risotto

Risottomedsvampe. Rist imens svampene i resten af smørret, og krydr dem med salt og peber. Risene som anvendes til risotto er som regel runde, medium- eller kortkornede, hvide ris med meget stivelse og lidt glukose
Risotto med asparges og shiitake-svampe

Risotto med asparges og shiitake-svampe

Sæt vand over i en elkedel, og klargør grøntsagsbouillonen. Tricket medrisotto er det samme som med risengrød - man skal være over det hele tiden - røre, røre, røre
Risotto med rødfisk

Risotto med rødfisk

Vi spiser ret ofte risotto herhjemme, og oftest er det en udgave spækket med masser af svampe og asparges
Risotto med Parmigiano Reggiano

Risotto med Parmigiano Reggiano

Risottomed Parmigiano Reggiano er samtidig en ret, hvor du let kan bygge videre ved at tilsætte andre ingredienser, såsom kød, svampe, grøntsager eller krydderier
Cremet blomkålsrisotto med svampe

Cremet blomkålsrisotto med svampe

Risotto risene er nemlig udskiftet med blomkål, men fortvivl ikke. Blomkålsrisotto. Se også denne opskrift på fyldte portobello svampemed spinat, feta og persille
Svinemørbrad med sommerrisotto

Svinemørbrad med sommerrisotto

Jeg elsker ellers risottomedsvampe, men det bliver hurtigt meget tungt og efterårsagtigt, så i et forsøg på at bringe sommervejret retur skulle det altså være en sommerudgave
Tærten - som desværre ikke blev med laks

Tærten - som desværre ikke blev med laks

I morgen skal vi nemlig have risottomedsvampe og asparges, en klassiker herhjemme. Ja, som overskriften lyder, skulle vi i aften have haft en tærte med laks
Den store foodie andbefaling NYC

Den store foodie andbefaling NYC

Til forret fik vi den lækreste cremede kokosmælksuppe medsvampe og kylling, dernæst en salat og til hovedret henholdvis en red curry ret og pad thai
Madplan: Vegetarisk hverdagsmad

Madplan: Vegetarisk hverdagsmad

Den smager skønt, minder lidt om en bagt, fast risotto og selvom den nok ofte spises omkring jul, så er den god hele året rundt
Svampe risotto ala Sanne

Svampe risotto ala Sanne

½ liter grøntsags bouillon. Denne her er medsvampe. Smag det hele til med salt og pebber, anret mega pænt, og drys frisk persille og fint hakket valnød over