Hele lejligheden dufter af karry og det er duften af min yndlings karry-ret. Første gang jeg fik retten serveret var hos mine svigerforældre, hvor min svigerfar havde været i køkkenet og havde kokkereret denne lækre gryderet
abrikosmarmelade2 tsk herbamare grøntsagsboullionAf grønt f. 2 tsk herbamare grøntsagsboullion. 6 personer2 spsk olivenolie2 hakkede løg2 fed hvidløg hakket4 spsk karry pasta gerne den røde2 ds tomater eller 400g tomater hakkede1 dl æblemos eller et æble skrællet og skåret i tern1½ dl yougurth naturel eller creme fraiche eller soyamælk og lidt citronsaft½ tsk spidskommen2½ dl kokosmælk10 usvovlede abrikoser i strimler eller 4 spsk
kokosmælk, fiskesauce, østerssauce og curry paste som ingredienser i mit basiskøkken - og de bliver flittigt brugt til thai retter både i den lette og lidt mere kompliceret ende
Varm og lækker på en kold dag – og fuld af sunde og mættende lækkerier er denne curry. Vegansk curry. Jeg serverer den med quinoa, men du kan sagtens spise curryen, som den er
De fleste curries bliver ofte pumpet med en masse kokosmælk, da det gør curry dejlig cremet og rund i smagen – hvilket jo ikke er helt dårligt Men hvis man nu gerne vil mindske sit indtag af mættet fedt og samtidig have en dejlig cremet curry, hvad gør man så
Den største udfordring her er at åbne en dåse kokosmælk og skære noget kylling i mindre stykker… Man kan justere styrken alt efter hvor meget curry paste man putter i