Drys halvdelen af krydderiblandingen over grøntsagerne, og bland godt, så krydderierne fordeles. Fordel grøntsagerne på en bageplade/bradepande med bagepapir
Stil panden i den varme ovnog bag frittataeni ca. Varm olien på en pande som tåler at komme iovnen. Fordi jeg altid laver frittata på rester, som fx kogtekartofler, grøntsagerog en stump pølse, så er det en hurtig genvej til aftensmaden
Olien er god til mange ting – blandt andet tilgrøntsageriovn. Kartoflerne er vendt iolivenolie, drysset med salt og venter på at få tilføjet hakket hvidløg, når de er halvbagte – hvidløg skal ikke have så lang tidiovnen – de bliverbitre, hvis de bliver sorte
hasselbackkartofler – dampede grøntsagerog brun sovs. Har du haft serveret ”almindelig” oksemørbrad – altså stegt iovn eller gryde, kan du få brugt eventuelle rester ved at pakke dem indi butterdej og varme det iovnen