Hæld alle grønsager og marinade op i et ovnfast fad eller ud på en bradepande beklædt med bagepapir. Rens og skær alle grønsagerne i mindre stykker og vend dem rundt i marinaden
Alle grønsagerne vaskes og skæres i fine tern, eller brug et groft rivejern. Herefter tilsættes de resterende grøntsager og til sidst tomaterne, puré, vand, balsamico og rødvin
Så jeg kunne sagtens finde på at lave en gryderet med svinekæber igen, men det vil være med udgangspunkt i grønsagerne og så er svinekæberne "bare" kødfyldet
fordel grønsagerne heri. Svist selleri og rødløg i olie og tilsæt balsamicoen. nogenlunde, dog skiftede jeg den røgede mørbrad ud med en gang skiveskåret
Men som sagt er det er nem og hurtig lasagne, jeg svitsede først løg, tomat og champignon, og lagde et tyndt lag nederst i en smurt form, derefter et lag lasagneplader, et lag med spinaten, et lag plader og til sidst resten af grønsagerne
Smag til med lime, sukker, mørk balsamico. jo Aromatisk suppe af rød peberfrugt og tomat, serveret med skinstegt kuller og ristede hokaido samt blomkål
Læg alle grønsagerne op i marinaden og bland det godt. Men her er en ide til et forholdsvis billigt tilbehør, som samtidigt er fyldt med vitaminer, hvor der er brugt gulerødder, persillerødder og evt
Skær grønsagerne i mindre stykker og kom i en blender sammen med brød, hvidløg, olie og balsamico. Det er altid den jeg laver, og så bruger jeg de grønsager jeg har i kølskabet