Lækker saftig laks i fad med kokosmælk og grønsagerdertil perlespelt. Der til har jeg valgt at servere perlespelt da synes de smager skønt og er lidt mere grov i det uden at det bliver for voldsomt, men stadig er en blød kerne der ikke er hård at tygge
andre grønsager – Løg, porre, revet pastinak, persillerod, selleri eller anden rodfrugt. Og man ved bare, at lasagnen er ALT for varm, til at spise, lige når den kommer ud af ovnen
Tømmeren havde mødt en fiskebil oppe ved kirken, og bedt fiskemanden køre ned til os. Jeg havde taget nogle rester kød op til en tærte, men de blev henstillettili morgen
Grønsagernesvitsesiolie, squashen skal først iligetilsidst. Hvis jeg for at visemindemokratiskeindstilling engang imellem spørger Tømmeren hvad han kunne tænke sig at spisetil aften, ja så kender jeg svaret
tilfisken er mør. Få inspirationtil flere lækre opskrifter med fisk og skaldyr . Bland eddike, sojasauce, sukker, tomatpure, maizenamel, vand, ananas og ananaslage i en gryde 2. Kog saucen op under omrøring 3. Rens peberfrugt, tomat og champignon og skær dem i passende stykker 4. Kom grønsagernei saucen 5. Skær fiskeni passende stykker, læg stykkerne i et ovnfastfad, krydr med salt og peber 6. Hæld saucen over fisken og overdæk retten med alufolie 7. Bag retten iovn ved 185°C i ca. 20 min
Mens laksen er iovnen, skæres alle grønsager ud i grove tern, dog ikkespidskålen. Skær spidskålen ud i både og damp dem i en kinesisk dampkoger (af bambus), eller en grønsagsdamper tilmicroovnen
Velegnet metode tilgrønsager, fjerkræ, vildt, fisk og kød, også mere seje kødstykker ogældre fugle. Bruges tilgrønsager før frysning,tomater, der skal flås, og småløg, før de pilles
Det er bøffer bagt iovnen med pesto, ost og bacon, det kommer visttil at koste ipoint. Der er pangasius på tilbudi denne uge, så det er ugens fisk herhjemme