Grønne stave med grøn dip opskrifter

RISRULLER - GRØNT - LET

RISRULLER - GRØNT - LET

Start med at skylle og skære samtlige grøntsager i tynde stave. Steg kyllingestrimlerne på en pande og krydr med salt, peber og en smule karry
Friske forårsruller med cremet kokos-peanutbutter dip

Friske forårsruller med cremet kokos-peanutbutter dip

Skær dernæst alle grøntsager og frugter ud i lange, tynde stave. Du kan selvfølgelig også selv rulle dem på forhånd, men der er noget enormt hyggeligt ved at sætte sig ved et bord, der er fyldt med små skåle og tallerkener med lækkert grønt, kød, krydderurter, sprøde sager og dip, og så selv kunne fylde og spise sine egne ruller
Den Veganske Måltidskasse

Den Veganske Måltidskasse

De grønne retter spices op af spændende krydderier, saucer og dips. Men hvor supermarkederne både satser på de grønne varer og produkter som kokosbaseret ost, sojakød, hvedekød, mandelmælk, vegansk yoghurt osv
Friske forårsruller på menuen

Friske forårsruller på menuen

Det hele snittes i lange stave, så det passer nogenlunde til. - Start med at snitte dine grøntsager. Friske forårsruller medpeanutdip
Moutabel al Bathinjan - aubergindip

Moutabel al Bathinjan - aubergindip

Bruk heller lavkarbobrød, eller server medstaver av paprika, agurk, stangselleri eller andre grønnsaker som egner seg til dip
Muslinger og sellerifritter

Muslinger og sellerifritter

Vend stavene i speltmel, fordel dem på en plade med bagepapir og stænk med olivenolie. med en chili-majo dip, som du laver med en god øko majonæse blandet med lidt chili pasta, et fed presset hvidløg og lidt salt og peber