Grøn salat med nektariner opskrifter

Sommersalater på en Regnvejrsdag

Sommersalater på en Regnvejrsdag

Grønsalatmed grillede nektariner og parmesan. Grønsalatmed hindbærdressing, nødder, frø og kerner, samt parmesan
Hvidvinsdampede blåmuslinger

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Jeg laver den ofte med, hvad jeg lige har af grønt. Til muslingerne serverede jeg en grov salat. Den er god med ærter, edamame bønner, oliven, en rest kylling, nektariner og så videre, det er kun fantasien, der sætter grænser

FODMAP Does & Donts

Æble, pære, vandmelon, grønne bananer, avocado, solbær, alle stenfrugter (blommer, nektariner, kirsebær, m
Grilled Peach Salad

Grilled Peach Salad

Jeg fandt denne salat på TwinFoods blog, de laver så meget lækkert, men desværre tit en smule for fedt, men så er det jo en fin mulighed for at være kreativ og skifte nogle ingredienser ud med andre
Spidskålssalat med myntedressing

Spidskålssalat med myntedressing

Spidskål er en af mine favoritgrøntsager. Kan du ikke finde nektariner eller bryder du dig bare ikke om dem, så kan du sagtens variere med eksempelvis appelsiner, blåbær eller anden frisk frugt/bær
Repost // Grilled Peach Salad

Repost // Grilled Peach Salad

Denne salat er virkelig skøn og smager bare af sommer, jeg spiste en god, rød bøf til, det kan ambefales
Rådyr ragout - og lidt om vildt

Rådyr ragout - og lidt om vildt

Server til ris eller kartoffelmos, og alt efter årstiden, en grønsalat eller en frisk rødbedesalat. Den anden dag fik vi ribbenene, smurt godt med hosinsovs, og på en bund af hvidløg, nektariner, løg og kartofler hyggede de sig
Madplan uge 14 - Sommerfrugt

Madplan uge 14 - Sommerfrugt

tortillawraps kan du købe fladbrød hos den tyrkiske grønthandler. Salatmed Laks, Avocado og Ingefærdressing

Middagsplan til uge 34 - inspiration, indkøbsseddel, opskrifter og gode råd

En super måde at få en masse gode grønsager, og lidt eksotisk indslag i hverdagen. Kom herefter frostposen med de marinerede kyllingebryst i køleskabet, og lad dem dem stå der, mens du tilbereder nektariner og asparges til salaten (eventuel længere - jo længere tid kødet står i marinaden, des mere trænger marianaden igennem)