Det er sådan en tid, hvor det bliver koldere og mørkere udenfor, og man derfor har mere lyst til mad, der skal øses op i en skål og spises med en ske – i hvert fald hvis du spørger mig Da jeg for et par uger siden spurgte jer, hvilke retter I gerne ville se flere af, var der nogle af jer, der ønskede grødopskrifter
Blend spinat, æg, salt og peber sammen til en tyk grød. Tunrouladen føles let i maven og sammen med en let salat udgør den et sundt måltid som du både kan spise til frokost og til aftensmad
De søde kartofler kan bruges i fx pizzabunde, boller/brød, pandekager, vafler, grød, kager og gratiner, men i virkeligheden er det jo som med så meget andet kun fantasien, der sætter grænser
Hvis du sidder og tænker, at det nærmest er umuligt (medmindre du rister et par skiver rugbrød, steger et spejlæg eller bikser en omgang grød sammen) så kan du godt tro om
Det veganske bræt bestod af avocado, ristede mandler, frugt, en linsesalat med grønt, jordbær og peanutdressing (tror jeg), en vaffel med hummus, ærtepure og en rød dip også, lækkert rugbrød og en mango-chiagrød
Sauter finthakket løg, hvidløg og chili (efter smag) og tilsæt det i grøden sammen med salt. Og så trådte madbloggeren alligevel i karakter og smed opskrifterne ud
Jeg har researchet og brainstormet en del, for der er klassiske opskrifter som risengrød eller grød generelt, iskaffe, hjemmelavet is og lignende, der ville være oplagte at lave
Congee er en asiatisk form for risgrød, som ofte serveres med en eller anden form for fugl, fisk eller andet kød - i mit tilfælde med kylling efter inspiration fra kogebogen Grød af Lasse Sjønning Andersen, som også er en af indehaverne af restauranten Grød i Jægersborggade i København
Og da jeg bagefter stod med risengrøden til aftensmaden, huskede jeg igen, hvordan man efter sådan en sød og klæg eftermiddag egentlig mest af alt trænger til en ORDENTLIG BØF - og ikke en sød grød