Men der er nogle af de evner de små frø har, som jeg synes er ret sjove at lege med. De danner altså en gelelignende substans, hvis man lader dem ligge i væske, og det er netop grundlaget for den populære chiagrød, som jeg endelig også har fået afprøvet
Lav grødmedchia. Rør skyr eller yoghurt sammen medgrøden. Du kan bruge chiafrø på mange forskellige måder, men de to mest udbredte er som grød eller i bagning
Jeg er selv stor fan af chiafrø, elsker chiagrødmed vanilie, mandelmælk og kanel, og efter at have læst ovenstående artikel, er jeg også begyndt at så dem og bruge dem på samme måde som karse og purløg
Jeg er selv stor fan af chiafrø, elsker chiagrødmed vanilie, mandelmælk og kanel, og efter at have læst ovenstående artikel, er jeg også begyndt at så dem og bruge dem på samme måde som karse og purløg
Syrlig chiagrødmed tykmælk og kærnemælk. Jeg har prøvet at lave grødenmed mandelmælk, kokosmælk og i sidste uge lavede jeg en grødmed kærnemælk og tykmælk, så mulighederne er mange
Når du er klar til at spise chiagrøden, toppes der med de ønskede toppings og grøden serveres. Muligheder er altså mange, og grøden kan laves med det, man har i køleskabet
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Chiagrødmed æble og kanel. Så skulle der altså leges med nye krydderier til morgengrøden. Mælk og græsk yoghurt hældes i en skål (med låg til) og røres godt sammen, så der ingen klumper er i – brug evt
Jeg er virkelig blevet helt pjattet med det… Jeg oplever en mindre personlig krise, hvis det en aften smutter, og jeg ikke har nogen grød klar til næste dag
chiafrø. Søndag morgen blev som sædvanlig nydt, først med kaffe og nyheder i sengen (en dejlig vane) herefter ved morgenbordet med strik og et glas af denne lækre hampegrødmed appelsin og et drys af kakaonibs
Proteinrig havregrødmedchia og chokolade. Grød. Dette indlæg sætter fokus på vigtigheden af morgenmaden, og giver dig inspiration til, hvordan du starter dagen med et smil, en omgang morgenmad og en glad krop