Måske hænger det sammen med at det som regel er kæresten, der har frikadelle tjansen, da han suverænt laver de bedste almindelige frikadeller hjemme hos os
F. o. r. e. n. m. å. d. s. t. i. k. ø. b. j. g. p. a. h. l. v. f. æ. ,. y. J. u. M. D. E. P. q. O. (. -. ). V. G. 3. 4. 5. 0. ½. 2. 1. c. L. S. T. /. R. x. B. A. w. X. C. I. W. H. %. K. N. ". <. 3 g
F. r. i. k. a. d. e. l. n. j. o. v. s. p. å. g. t. m. ,. u. f. æ. J. h. b. ø. D. ”. S. C. H. M. L. E. y. O. G. z. (. ). 2. 5. 0. -. 3. ½. 1. c. ¼. P. T
Ja, du læste helt rigtigt… Ikke “græske” men “græskar” frikadeller. Så former man frikadellernemed en ske, (der er lidt forskellige metoder, jeg gør det i hånden) og så lader man dem stege, og vender dem et par gange undervejs, indtil de er gennemstegt
Rens og snit salatingredienserne og anret salaten pænt på en tallerken sammen medfrikadellerne. Snit forårsløg, chili, feta og soltørrede tomater fint og bland det med farsen
Varm en pande op med lsmør eller margarine. Kålsalat med græsk yougurt og æble. 400 g kyllingefars hakket 2 hele øg 1 hakket løg 1 lille reven gulerod 1/2 hakket peberfrugt 2 spsk rugmel 1 tak Salt Peber Rør kødet sejt med salt
I denne omgang er det sammen med krydrede oksefrikadeller og et pitabrød. Frikadeller. Rør kød sammen med løg, salt, peber, æg, rasp, timian, basilikum og hvidløg
Tunfrikadellerne er velsmagende og nemmere at få i ungerne end mange andre retter med fisk. Det kan være svært at nå, især hvis man ikke bryder sig ret meget om fisk, men fisk fra dåse tæller også med i regnskabet