frikadeller eller som en selvstændig ret med en salat til. Rør yoghurt i og krydr med salt og peber. Fyldte bagte kartofler kan både spises som tilbehør til f
Frikadellermed kold kartoffelsalat. Kold kartoffelsalat – uanset dressing – bliver ofte serveret til frikadeller eller pølser, hvilket det egner sig fortrinligt til, men du kan sagtens servere det til andre retter også – f
125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. 200g frikadeller+frisk hvidkålssalat (se opskriften her)+½ stk rugbrød = 455 kcal. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. batater (søde kartofler) = 452 kcal. 2stk frikadeller (ca 100g ialt) +stuvet hvidkål af. 300 g af min "Grøntsager med kylling stegt i rød karry pasta" = 300 kcal (find den her). Sandwich med råsyltet rød peberfrugt og lufttørret skinke=315 kcal (Se den her). 300 g af min Spicy kyllingesalat med grønne bønner= 321 kcal (Se den her). Low carb kyllingetærte med porrer og brune champignoner = 200 g - ca 365 kcal (her). Low carb squash pasta a la italiano med pesto og kalkun bacon 1 portion= 177 kcal (her). Low carb High Protein Moussaka med granuleret soya fra Soy4you = 189 kcal (inkl 20 g protein. 125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. batater (søde kartofler) = 452 kcal
Når saucen begynder at boble lidt, kan du gå i gang med at stege frikadellerne på panden, men husk stadig at røre rundt i saucen løbende, samt at jonglere med asparges og kartofler
Bearnaise sovsen kan også bruges til frikadeller, karbonader. Vi fik kogt pasta til, det var Lillebror der sammensatte menuen, ellers var det kartofler der var kommet på tallerknen
disse frikadeller til min far, som ellers er vokset op med solid landsmandskost, og helst ser kød og kartofler til hvert middagsmåltid - men selv han tilkendegav begejstring for måltidet (at min humus så måtte i mikroovnen før den kunne glide ned, er så en anden sag
Har ikke haft den store tid til inspirerende måltider, da jeg jo er midt i flyttekaos, men forleden skulle jeg altså forkæles, og ville derfor lave "Græske Frikaddeller m/ det der hører til"
Servér med lunt ciabattabrød. Skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Tilbehøret er der ikke som sådan noget nyt ved, men lammefrikadellerne, de er et forsøg værd