D. e. t. h. r. ø. k. l. a. i. n. f. C. s. v. o. d. m. ,. j. g. H. æ. b. I. c. z. S. å. u. ). J. p. M. G. (. 4. 5. 0. 1. ½. 2. 3. E. F. R. T. U. y. B. P. K. O. &. -. /. w. A. ) l
I mellemtiden vil jeg lige dele opskriften på denne salat, som jeg serverede til min studenterfest sammen med blandt andet grillede bøffer, nye kartofler med citron, olivenolie og dild og 2 andre salater der minder om denne melonsalat med avocado, ærter og cashewnødder + tomatsalat med nektariner, feta og pesto (her var nektariner udskiftet med vandmelon)
4 gode bøffer. 1) Tag bøfferne ud af køleskabet og lad dem hvile til stuetemperatur. 2) Steg bøfferne i ca. 5) Server den friske salat til bøfferne på portionstallerkener 4 personer. 4 gode bøffer
Formes til bøffer - stilles evt. 2 store hakkebøffer. 2 store hakkebøffer. I weekenden stod menuen bl. a. på Græsk hakkebøf af oksekød med persille, feta og hvidløg i, og som tilbehør lavede jeg flødekartofler og tzaziki
Den revne agurk blandes i en skål med den græske yougurt, peber og presset hvidløg. Jeg lod farsen trække smag 1,5 times tid før den blev formet til bøffer
I går fik vi nogle græskebøffer med ovnbagte kartoffelbåde, bearnaise og så den her lækre salat. Den passer supergodt til en varm dag, og passede godt sammen med de græskebøffer, der jo smager af en del