1 hokkaido græskar 4 store gulerødder 1 stort løg 2 fed hvidløg Et stykke ingefær på størrelse med en cherrytomat 2 friske, røde chilier 1 kvist rosmarin 1/2 dl madfløde Ca
Start med at pille løg og hvidløg og hak dem sammen medchilien. Hos dem bliver maden for det meste serveret uden min indblanding (tro mig, jeg klager ikke), men denne gang blev jeg sat i køkkenet, og det endte med at blive denne lækre græskarsuppe, hvor jeg også lavede et foccaciabrød til
Hvis altså ikke det var fordi de fleste supermarkeder allerede har pyntet med hvidt, rødt og grønt. Men tilsæt evt lidt chili og ingefær for et extra kick
Tilsæt under vejs lidt rød chili og peberfrugt og lad det koge med. Hold øje med dem, de skal ikke være brune, kun lige skifte farve og så skal de være tørre og sprøde
Vi kan også anbefale vores kartoffelsuppe med timian, veganske broccolisuppe med knas, jordskokkesuppe, pastinaksuppe med hvidløg og ingefær eller vores cremedegræskarsuppe
Hokkaido lasagne med ærter og ost / Græskar bygotto med brunet smør og grønkålschips / Grov tærte med græskar, løg og feta / Spicy græskarsuppemed æble og gedeost