Ristedegræskarkerner, persille og græsk yoghurt. Brød. Skrub hokkaidoen under rindende vand. Flæk græskaret med en skarp kniv og tag kernerne ud med en ske
Servér suppen med ristedegræskarkerner, bacon, purløg og skyr. Imin verden hænger græskar og efterår uløseligt sammen og derfor har jeg været i køkkenet og eksperimenteret med at tilberede denne lækre hokkaidosuppe som er krydret med æbleeddike og hvidløg samt toppet med skyr, ristetgræskarkerner, bacon og frisk purløg
Caponata med pasta, oliven, aubergine, persille og græskarkerner. Jeg skulle ifølge planen have spistkartoffel-/selleripuré med ristede ærter og løg-/krydderurtesalat
lidt sprødt bacon, ristedegræskarkerner eller et hjemmebagt brød. Vi serverede suppen med sprød bacon, men vil man holde den helt vegetariske kan man nemt og hurtigtristelidtgræskarkerner som drys
Hjemmelavet muslitil frugtglas. Brød, boller eller rundstykker. chili-flager. Frugt efter eget valg (På billedet er er kiwi, ananas, jordbær, æble og blåbær)
PølsebrødBrug samme dej og fremgangsmåde som ovenfor, men udelad græskarkerner og ½ dl vand. Jeg køber FinaxiBilka, men tag evt en tur I Løvbjerg, de har rigtig meget glutenfrit (også ristede løg