Græskarkerne boller opskrifter

Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

Hmm, måske fordi græskarkerne smager af mere, eller hvad. Well,  For ikke at forvirre jer mere end højst nødvendigt, så får i opskriften lige her, for god det er den, og så smager den bare af mere med græskarkerne

Lækre brydeboller

Pensel boller og drys med fx solsikkekerner, birkes, hørfrø, havregryn, græskarkerne osv. Til en hver lækker suppe, hører der lækkert brød, og denne gang faldt valget på brydebrød/brydeboller
Grove chia stykker

Grove chia stykker

Chiafrøene er med til både at gøre bollerne meget sunde – men også lækre bløde og moshi. Bagefter gik vi i køkkenet for at bage lækre grove chiaboller, der nu står til hævning, mens Esther leger med sømbræt, jeg nyder en kop kaffe og Wilma sover på 3. Stil dejen til hævning 1 times tid Form bollerne og lad dem efterhæve i 20-30 min
Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager

Boller af HAVREGRØD. Populære indlæg. Så blev der syltede agurker. En indkøbstur i Føtex kan sætte gang i køkkenet, især når de har agurker til 2 kroner stykket
Rustikke gulerodsboller

Rustikke gulerodsboller

Jeg har derfor været en tur i køkkenet, og det kom der en opskrift på rustikke gulerodsboller ud af. Er man derimod ikke til boller med gulerødder, så kan jeg anbefale disse her sandwich boller, som også kan spise med en god skive ost, gerne en Port Salut
Græskarkerne brød med manitoba mel

Græskarkerne brød med manitoba mel

Der er to varianter i denne opskrift, det ene er græskarkerne brød, hvor der er kommet græskarkerner i dejen og det andet er græskarkerneboller, hvor der er græskarkerner oven på bollerne

pyntes med frosne hindbær eller græskarkerne inden de bages. Det er såkaldte Paleo-boller - som er en del af stenalderkosten - og her er opskriften
Fuldkornsboller med græskarkerner

Fuldkornsboller med græskarkerner

Jeg vidste på forhånd, at der skulle være overvægt af fuldkorns mel og da det godt kan give noget tørt brød, valgte jeg at tilsætte græskarkerne og så en god del vand

Glutenfri boller med quinoa

For et par uger siden eksperimenterede jeg lidt med min opskrift på glutenfri boller. Bollerne blev dejligt svampede indeni, men sprøde uden på

Græskarbrød

Rist så græskarkernerne på en tør pande. Opskriften kan også bruges til  at lave boller. Det revne græskar og de fleste af græskarkerne kommes i skålen

Pitabrød af den grove slags

solsikke/græskarkerne,hørfrø ,hvedekerner eller andet. Dejen formes til 5-7(efter behag og sult) store flade boller,lægges på bageplade og hæver tildækket 30 min