Hmm, måske fordi græskarkerne smager af mere, eller hvad. Well, For ikke at forvirre jer mere end højst nødvendigt, så får i opskriften lige her, for god det er den, og så smager den bare af mere med græskarkerne
Pensel boller og drys med fx solsikkekerner, birkes, hørfrø, havregryn, græskarkerne osv. Til en hver lækker suppe, hører der lækkert brød, og denne gang faldt valget på brydebrød/brydeboller
Chiafrøene er med til både at gøre bollerne meget sunde – men også lækre bløde og moshi. Bagefter gik vi i køkkenet for at bage lækre grove chiaboller, der nu står til hævning, mens Esther leger med sømbræt, jeg nyder en kop kaffe og Wilma sover på 3. Stil dejen til hævning 1 times tid Form bollerne og lad dem efterhæve i 20-30 min
Boller af HAVREGRØD. Populære indlæg. Så blev der syltede agurker. En indkøbstur i Føtex kan sætte gang i køkkenet, især når de har agurker til 2 kroner stykket
Jeg har derfor været en tur i køkkenet, og det kom der en opskrift på rustikke gulerodsboller ud af. Er man derimod ikke til boller med gulerødder, så kan jeg anbefale disse her sandwich boller, som også kan spise med en god skive ost, gerne en Port Salut
Der er to varianter i denne opskrift, det ene er græskarkerne brød, hvor der er kommet græskarkerner i dejen og det andet er græskarkerneboller, hvor der er græskarkerner oven på bollerne
Weekendbageren
pyntes med frosne hindbær eller græskarkerne inden de bages. Det er såkaldte Paleo-boller - som er en del af stenalderkosten - og her er opskriften
Tranebær & græskarkerner. Jeg glemte selv mine hasselnødder, hvilket kan ses på ovenstående billede - de ville altså lige have sat prikken over i’et på det brød, som jeg faktisk også formede et par boller af
Jeg vidste på forhånd, at der skulle være overvægt af fuldkorns mel og da det godt kan give noget tørt brød, valgte jeg at tilsætte græskarkerne og så en god del vand
solsikke/græskarkerne,hørfrø ,hvedekerner eller andet. Dejen formes til 5-7(efter behag og sult) store flade boller,lægges på bageplade og hæver tildækket 30 min