Fjern kernerne med en ske og skær skralden væk fra græskarkødet. I min verden hænger græskar og efterår uløseligt sammen og derfor har jeg været i køkkenet og eksperimenteret med at tilberede denne lækre hokkaidosuppe som er krydret med æbleeddike og hvidløg samt toppet med skyr, ristet græskarkerner, bacon og frisk purløg
-) Blend græskarkødet nede i gryden med en stavblender. Hvis du mangler et knap så kaloriefyldt alternativ til dit normale brød, så skal du ikke lede længere
Bland det blændede græskarkød med sukker, farin, mel og krydderier. Græskarkødet skæres i små tern, fordeles på en bageplade med bagepapir og bages ved 125grader i 2 timer
Skræl og skær derefter græskarkødet i lidt tykke både. Flæk græskarret, skrab kernerne ud. Læg dem på en plade med bagepapir, stænk olie over, drys krydderier på og bag græskarstykkerne i ovnen ved 200° eller 165° varmluftovn, 15 – 20minutter
1 hokkeido græskar (4 dl bagt græskarkød) 10 store saftige dadler uden sten 4 æg 1 tsk. Denne glutenfri græskarkage er saftig og krydret og uden tilsat sukker
Skær den orange skal af og skær selve græskarkødet i tern. kom græskarkød, hakkede løg og hvidløg i en gryde og tilsæt 1 liter vand og bouillonterninger og lad det koge i ca
med kartofler, hvis der ikke er nok græskarkød – og kom det i gryden. Hak græskarkødet – ca 500 g – suppler evt. Hæld 1 l hønsebouillon på og lad det koge til græskarkødet er mørt
Det mærker man ved at stikke en kniv ned i græskarkødet. Skrab al græskarkødet ud af skallen og kom det i en gryde sammen med hønsebouillon og kokosmælk