Det er ikke kun kartofler der bliver bedre af at blive bagt i fløde, samme regel gælder også med en butternutgræskar Dette er en rigtig nem ret og så smager den (selvfølgelig) fantastisk
Halver græskaret og skrab kernerne ud. Læg de halve græskar i et ovnfast fad. Anret to af de halve græskar på to tallerkener og fyld med kikærter, smuldret feta og hakket persille
Jeg har tit set disse smukke græskar, men det er ikke faldet mig ind at købe et, ikke før i går. I går smagte jeg for første gang i mit liv butternut squash, og jeg blev meget overrasket
Udover perlebyg er bygottoen lavet med græskar, der giver en sødlig smag og cremethed til grøden. Spicy græskarsuppe / Grønkålssalat med hokkaido og tahindressing / Hokkaido-lasagne / Bygotto med varmrøget laks
Så er det snart ved at være tid, hvis du skal have spist det sidste græskar i denne omgang. Græskar er nemlig en af mine absolutte yndlings, især på denne årstid
Skræl dit butternut (hvis ikke øko) eller skyl det godt og skær det i mundrette tern. Den er ultra cremet fra kokosmælk og hakkede tomater, har den fineste farve fra gurkemeje og er fyldt med kikærter og bløde, søde tern af græskar
Det er blevet sæson for de danske rodfrugter samt butternut squash, så her får du en lækker og kalorielet ret, som mætter utrolig godt, til de kolde aftener
Start med at skrabe kernerne ud af den halve butternut og skære det i tern. Derudover har jeg vendt dem med chilibagt græskar, sprødstegt grønkål og smuldret feta