Jeg har før lavet boller med gulerødder og squash, så det var oplagt at prøve med græskar også. Men her i græskarsæsonen fik jeg lyst til at prøve at nogle med græskar
Med denne opskrift får du de bedste glutenfire boller jeg har smagt længe. 15-18 boller. 1 dl græskar kerner. Form 15-18 boller med fugtige hænder, ellers klister de for meget. 15-18 boller
kerner - solsikke, græskar, hørfrø, etc. Det er de bedste boller jeg nogensinde har bagt. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
have boller med til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet. Jeg har dem efterhånden næsten altid i huset og bruger dem ofte i pandekager, i smoothies og i mine drømmeboller og andet bagværk
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Det er blevet græskartid og halloween nærmer sig også. Derfor lavede jeg græskar med Josefine sidste fredag og indmaden af græskarret blev brugt til små pumpkin pies som vi spiste bagefter
Disse boller minder lidt om gulerodsboller både i udseende og smag, men også fordi næringsindholdet mellem græskar og gulerødder minder meget om hinanden
I dag vil jeg gerne dele opskriften på en af mine yndlingsboller med jer. Mors lasagne eller frikadeller er et hit til aftensmaden, og så spørger jeg altid pænt om koldhævede og friskbagte boller til morgenmad
Solsikkekiks med græskarkerner og sesam. Paleo gulerodsboller. 4 spsk kerner, fx sesam, græskar, solsikke og hørfrø. 4 spsk kerner, fx sesam, græskar, solsikke og hørfrø
Græskarret var ret stort, og derfor blev der også til en omgang lækre græskarboller. Søndag var Oskar, Vitus og jeg en tur på indkøb, da Oskar simpelthen ikke kunne leve uden et par store græskar
Ovnristede blomkål og kikærter / Kokos peanut curry med kikærter og græskar / Kylling i krydret kikærtesovs / Boller i karry – med kylling / Varmende indisk gryde med mørbrad
Det varer ikke længe før det er Halloween og hvorfor ikke overraske med nogle græskarboller på morgenbordet, de både ligner og indholder en masse lækker hokkaido græskar