D. e. t. r. n. s. l. ø. v. d. a. g. i. F. o. m. h. f. V. O. z. y. å. c. u. j. k. æ. ,. P. b. p. M. S. C. I. w. J. -. H. T. 2. (. 1. 0. %. ). 3. R. L. ½. 7. 9. 5. 4. N. ) l
Rist græskarkernerne på en tør pande og lad dem køle af. Dressing. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt, peber og sukker
Og gerne med denne yoghurtdressing også. Græskyoghurt (ca 2 dl) blandet med 2 spsk tahin, 2 spsk ristede sesamfrø, citronsaft, salt og peber – hvis du kan lide denne dressing, vil du sikkert også elske min sesamost
Vi spiste dem med en chilisauce og dressing af græskyoghurt, finthakket agurk, salt og peber. Den ene af dem Den store vegetariske kogebog er en af de bøger der står højest på min ønskeseddel da den indeholder nogle rigtig lækre opskrifter - heriblandt disse samosas
Til aftensmad havde min mor lavet græskyoghurt med hvidløg og en helt fantastisk pastasalat, som hun serverede med frikadeller i et lunt græsk fladbrød
I de fleste opskrifter på coleslaw trækker kålen i dressingen i flere timer, før den serveres, men i denne variant er marinade og dressing to forskellige ting
græskyoghurt. Colaslaw dressingen kan laves på rigtig mange måder… Jeg kan rigtig godt lide smagen af den færdige, man kan købe i Rema, men der er både sukker og alle mulige andre spændende sager i også – nej så hellere lave den fra bunden