Og giv dem 30-45 minutter ved 180 grader, alt efter hvor store grønsagsstykkerne er. Dagens middag her forleden var både vegetarisk, lækker og mættende
Jeg kan nemt forfalde til at købe lidt for mange vintergrønsager. Men det er godt at have et lager at tage af, og de kan holde sig ganske længe hvis de opbevares rigtigt
B. a. g. t. e. r. ø. n. s. d. j. l. i. b. h. …. u. ,. k. o. f. O. /. æ. m. p. å. J. y. c. D. v. A. –. (. 1. ). 5. 0. 2. 3. S. K. H. T. V. M. N. I. L. ". -. G. ) g
1 grønsagsbouillonterning. Tilsæt tomatpuré og lad det svitse med hurtig og kom fløde, kokosmælk,vand, grønsagsbouillonterning og paprika i og lad det simre 5 minutter mens du rør rundt
Kære du. Jeg bliver ofte spurgt om min morgenmad – hvad spiser jeg, hvad spiser familien. Og det vil jeg da gerne dele med dig, skulle du have brug for lidt sund inspiration til din morgenmad
I. g. å. r. v. a. d. e. t. m. i. n. f. ø. s. l. ,. o. j. h. æ. D. b. -. c. p. J. u. M. R. k. V. S. G. 6. 1. 2. ½. 0. 5. 3. F. 4. B. T. y. K. L. 7. 8. 9. H