Du kan tilføje lidt flere grøntsager og evt. 200 g grønne bønner (haricots verts). Her kommer en enkelt og snasket (på den gode måde) salat fyldt med gode sager
En pose frosne grønne bønner (eller et bundt friske). Jeg var forleden nede at handle, og skulle bruge nogle avocadoer, som jeg ville lave en cremet bønnesalat af
hæld de forkogte cannelline bønner fra dåserne i en sigte og skyld efter med koldt vand, lad dem dryppe af og hæld dem i skålen sammen med de grønne bønner og edamame bønnerne
Bønner er ikke noget, vi normalt har spist herhjemme (min mor bryder sig ikke om grønne bønner), men efter jeg er kommet hjem, har denne salat været på menuen flere gange til frokost
Idag havde jeg en utrolig lyst til noget sundt og lækkert – Derfor bevægede jeg mig ud i en bønnesalat, da denne er både proteinrig og vitaminrig, grundet grøntsagerne
Den er perfekt til de dage, hvor der skal grønt på bordet, men hvor det godt må gå lidt hurtigt. Her får du opskriften på en super simpel salat, som på bedste vis tydeliggør, hvor få ingredienser, der egentlig skal til for at lave en velsmagende salat
Jeg får alt for sjældent grønne bønner som disse haricots verts. Server fx bønnesalaten til. Den består af optøede grønne bønner, haricots verts, men hvis du ligger inde med friske, så brug endelig dem
Så holder bønnerne en flot grøn farve. Bønnesalat og krebsehaler150 gr grønne bønner170 gr krebsehaler100 gr semidried tomat1 rødløg4 spsk olivenolie1 spsk rød balsamicoHavsalt og friskkværnet peberNip bønnerne og kog dem i 3-4 minutter i spilkogende vand. 150 gr grønne bønner