Gourmetbønner opskrifter

Skinkemignon med topping og lækkert tilbehør

Skinkemignon med topping og lækkert tilbehør

Gourmetbønnerne skæres ud i små stykker og koges i lidt vand tilsat olie et par minutter. skinkemignon – denne var på 270 gram3 spsk soltørret tomat15 g Danablu1 dl fuldkornsbulgur2-2½ dl bouillon75 g gourmetbønner60 g fetaost2 ferskner1 forårsløg6 cherrytomater1/3 agurk½ chili1 spsk olie1 spsk citron eller limesaftSoltørret tomat og Danablu blandes sammen og smøres på skinkemignonen
Rester af rester......

Rester af rester......

Gourmetbønner blev kogt i ganske få minutter, nedkølet og tilsat et par æbleskiver. Alt i alt et ganske udemærket måltid, men det bedst er og bliver altså gourmetbønnerne fra Årstiderne - de smager bare sindsygt godt

Ugens madplan uge 2

Dampede gourmetbønner til. Endnu en hverdagsuge.  Maden skal være varm og krydret, skal den. Og fyldt med grøntsager, så vi har noget at stå imod med, når det bare er gråt og regnfuldt hele tiden

Ugens madplan uge 3

 Spicy kikærtesalat med søde kartofler og gourmetbønner, tomater og oliven. Det vil ikke rigtig lykkes i denne her uge

Ugens madplan uge 50

 Gourmetbønner til. Jeg synes, det er svært at finde på vinterlige vegetarretter. I må leve med lidt mere kød, sådan er det så her i vintermørket

Ugens madplan uge 20

Gourmetbønner til, hvis jeg når hjem til aftensmad. Det bliver så enkelt, at det næsten er pinligt. Lidt meget pasta også, I know