På menyen finner man typiske Franske retter, her er ett lite utvalg. Gourmet restaurant i fancy omgivelser på Gamle Kongevej på Fredriksberg i København
1 pose Knorr Gourmet Rødvins sauce. Lad retten småkoge 5 min. Knorrs opskriftsbog men ændret en del 400 gr skinkekød i tern. 1 pose Knorr Gourmet Rødvins sauce
Manden er en sand gourmet og har med baggrund i en sygdomsfyldt barndom og ungdom fundet sig godt til rette i en livsstil uden kunstigt sukker og tilsætningsstoffer
Disse syltede løg var en garniture fra hovedretten. Den årlige fødselsdag står får døren og det betyder at jeg har kreeret en udsøgt 3 retters menu. 3) Kog eddike, sukker, sennepskorn, laurbærblade og sort peberkorn op indtil sukkeret er opløst
Bondemanden – her i sin rolle som gourmet og bjergvejschauffør – betroede mig opgaven at finde på en opskrift, der smagte lige så godt – bare uden bivirkningerne
Denne ret er et let måltid. som en frokostret -. Anret det på et flot fad. Jeg bringer her, som mit første blogindlæg i 2015, mit bud på en hurtig ret med de vigtige omega 3 fedtsyrer, som vores hjerne har brug for
Klik på linket for at se de andre retter. Forret. Hovedret. Denne lækre dessert er en rigtig festlig og smagfuld ret, og passer perfekt til en julehyggemiddag eller til årets sidste aften
Altid tre retter plus vinmenu. Selvfølgelig også at lave nogle lækre retter. Gerne prøve lidt nyt hver gang, smage en ny ingrediens, en ny vin, lave en ret vi ikke har lavet før, og ikke mindst drikke vin til maden
Det bliver en let hovedret. Jeg lavede hovedret og dessert. Hovedret. Det hele lækkert arrangeret på tallerkner og kødet skåret i tynde skiver på et fad ved siden af