Gourmet ret opskrifter

Skinkegryde med rødvinssovs

Skinkegryde med rødvinssovs

1 pose Knorr Gourmet Rødvins sauce. Lad retten småkoge 5 min. Knorrs opskriftsbog men ændret en del 400 gr skinkekød i tern. 1 pose Knorr Gourmet Rødvins sauce
Proteinboller med gulerødder

Proteinboller med gulerødder

Manden er en sand gourmet og har med baggrund i en sygdomsfyldt barndom og ungdom fundet sig godt til rette i en livsstil uden kunstigt sukker og tilsætningsstoffer
Persillerodssuppe med ostebrød

Persillerodssuppe med ostebrød

Hun vil gerne have persillerodssuppe serveret med sprødt ostebrød. Jamen, så kan vi godt anrette suppen og kalde til bords
Syltede brændte løg - Bom det er lækkert!

Syltede brændte løg - Bom det er lækkert!

Disse syltede løg var en garniture fra hovedretten. Den årlige fødselsdag står får døren og det betyder at jeg har kreeret en udsøgt 3 retters menu. 3) Kog eddike, sukker, sennepskorn, laurbærblade og sort peberkorn op indtil sukkeret er opløst
Ravioli med citron og pinjekerner

Ravioli med citron og pinjekerner

Du kan selvfølgelig avancere retten, hvis du har lyst til selv at lave dine raviolier, men jeg køber altså mine færdige

Aubergine med tomat og parmesan

 Bondemanden – her i sin rolle som gourmet og bjergvejschauffør – betroede mig opgaven at finde på en opskrift, der smagte lige så godt – bare uden bivirkningerne
Tigerrejer i spæde salatblade

Tigerrejer i spæde salatblade

Denne ret er et let måltid. som en frokostret -. Anret det på et flot fad. Jeg bringer her, som mit første blogindlæg i 2015, mit bud på en hurtig ret med de vigtige omega 3 fedtsyrer, som vores hjerne har brug for
Intens chokolade med crispy topping 3:3

Intens chokolade med crispy topping 3:3

Klik på linket for at se de andre retter. Forret. Hovedret. Denne lækre dessert er en rigtig festlig og smagfuld ret, og passer perfekt til en julehyggemiddag eller til årets sidste aften
Andeleverpaté - Madsvinene 1:3 - April 2012

Andeleverpaté - Madsvinene 1:3 - April 2012

Altid tre retter plus vinmenu. Selvfølgelig også at lave nogle lækre retter. Gerne prøve lidt nyt hver gang, smage en ny ingrediens, en ny vin, lave en ret vi ikke har lavet før, og ikke mindst drikke vin til maden
Nytårsaften - Kalveculotte i let følge af ...

Nytårsaften - Kalveculotte i let følge af ...

Det bliver en let hovedret. Jeg lavede hovedret og dessert. Hovedret. Det hele lækkert arrangeret på tallerkner og kødet skåret i tynde skiver på et fad ved siden af