i Netto og selvom det er dobbelt af en budget-kylling, så synes jeg, at det er det værd. Både for smagen og skindet skyld, men også fordi industri-kyllinger har meget dårlige forhold
Wok med marineret kylling i kokossauce. Lad det simre indtil kyllingen er mør. 500 gram kyllingebryst. 1) Kylling skæres ud i mindre stykker og marineres i soya, karry og spidskommen ved at vende det godt sammen i en skål. 4) Kyllingen sauteres i wokken med lidt olie. 500 gram kyllingebryst
i Netto og selvom det er dobbelt af en budget-kylling, så synes jeg, at det er det værd. Både for smagen og skindet skyld, men også fordi industri-kyllinger har meget dårlige forhold
Wok med marineret kylling i kokossauce. Lad det simre indtil kyllingen er mør. 500 gram kyllingebryst. 1) Kylling skæres ud i mindre stykker og marineres i soya, karry og spidskommen ved at vende det godt sammen i en skål. 4) Kyllingen sauteres i wokken med lidt olie. 500 gram kyllingebryst
Jeg havde stegt en hel dansk kylling og lavede en simpel bulgur salat til. med kylling. Jeg stegte en kylling, så den fik lækkert sprødt skin, som vi spiste sammen med bulgursalat
Kylling, laks, torsk, kalkun - ja, lige det du har lyst til. Det bedste ved denne ret er, at den kun kræver tre ingredienser, 15-20 min i ovnen og derefter har du en ret, der smager af noget, du kunne få serveret på en gourmet restaurant
Vi besøkte vel de mest tradisjonelle stedene, ikke akkurat gourmet restaurantene,. Toppet med skiver av saftig kyllingbryst, crispy bacon, tomatskiver og avocado
Grillpanden er en god investering – hvad enten du er gourmet eller novice. Den kraftigt rillede overflade giver dine bøffer, pølser, fisk, kylling eller hvad du har på panden indbydende grillstriber
Her nåede min veninde og jeg ikke at stikke snuden ind, men ud fra hvad jeg har undersøgt samt hørt, skulle dette sted være the shit, hvis man vil have en fornem aften uden, der byder på gourmet, klasse og forkælelse