Gourmet kylling opskrifter

Helstegt kylling med perlebyg

Helstegt kylling med perlebyg

i Netto og selvom det er dobbelt af en budget-kylling, så synes jeg, at det er det værd. Både for smagen og skindet skyld, men også fordi industri-kyllinger har meget dårlige forhold
Wok med marineret kylling og kokossauce

Wok med marineret kylling og kokossauce

Wok med marineret kylling i kokossauce. Lad det simre indtil kyllingen er mør. 500 gram kyllingebryst. 1) Kylling skæres ud i mindre stykker og marineres i soya, karry og spidskommen ved at vende det godt sammen i en skål. 4) Kyllingen sauteres i wokken med lidt olie. 500 gram kyllingebryst
Ovnstegt økologisk kylling

Ovnstegt økologisk kylling

i Netto og selvom det er dobbelt af en budget-kylling, så synes jeg, at det er det værd. Både for smagen og skindet skyld, men også fordi industri-kyllinger har meget dårlige forhold
Wok med marineret kylling og kokossauce

Wok med marineret kylling og kokossauce

Wok med marineret kylling i kokossauce. Lad det simre indtil kyllingen er mør. 500 gram kyllingebryst. 1) Kylling skæres ud i mindre stykker og marineres i soya, karry og spidskommen ved at vende det godt sammen i en skål. 4) Kyllingen sauteres i wokken med lidt olie. 500 gram kyllingebryst
Høns i asparges

Høns i asparges

Dét en gourmet ville kalde mundrette stykker. Hjemmebagte tarteletter og kød fra en høne – ikke som nu købte tarteletter og kød fra en kylling
Syltede rødløg - passer til det meste!

Syltede rødløg - passer til det meste!

Brug dem i alle slags salater, som topping på en lækker spegepølsemad, til ostebordet eller som lækker garniture næste gang du spiser kylling
Keep it simple! Bulgur og sprøde grøntsager.

Keep it simple! Bulgur og sprøde grøntsager.

Jeg havde stegt en hel dansk kylling og lavede en simpel bulgur salat til. med kylling. Jeg stegte en kylling, så den fik lækkert sprødt skin, som vi spiste sammen med bulgursalat
Syltede rødløg - passer til det meste!

Syltede rødløg - passer til det meste!

Brug dem i alle slags salater, som topping på en lækker spegepølsemad, til ostebordet eller som lækker garniture næste gang du spiser kylling
Sej med Tangpesto og parmaskinke

Sej med Tangpesto og parmaskinke

Kylling, laks, torsk, kalkun - ja, lige det du har lyst til. Det bedste ved denne ret er, at den kun kræver tre ingredienser, 15-20 min i ovnen og derefter har du en ret, der smager af noget, du kunne få serveret på en gourmet restaurant
To døgn på solsiden i Trondheim ♪♫

To døgn på solsiden i Trondheim ♪♫

Vi besøkte vel de mest tradisjonelle stedene, ikke akkurat gourmet restaurantene,. Toppet med skiver av saftig kyllingbryst, crispy bacon, tomatskiver og avocado
Where to dine and drink in Edinburgh

Where to dine and drink in Edinburgh

Her nåede min veninde og jeg ikke at stikke snuden ind, men ud fra hvad jeg har undersøgt samt hørt, skulle dette sted være the shit, hvis man vil have en fornem aften uden, der byder på gourmet, klasse og forkælelse