Gourmet kalv opskrifter

Ribeye og Saint-Emilion 2007

Ribeye og Saint-Emilion 2007

En Ribeye er udskåret fra nakkestykket på oksen/kalven, og er oksens svar på en nakkekotelet. Weekenden står for døren og menuen siger grillet ribeye og en dejlig flaske rødvin
Nytårsaften - Kalveculotte i let følge af ...

Nytårsaften - Kalveculotte i let følge af ...

Kalveculotte - Fore gras - Blommer - Sukkerærter - Skorzonerødder - Rødløg. Kalveculotte stegt lige i skabet, bagte blommer, ristede østershatte, bagte rødløg og sauterede skorzonerødder
Kalvefilet 56 grader - ærter og hindbær

Kalvefilet 56 grader - ærter og hindbær

Jeg har lavet denne lækre sommerret som passer perfekt til weekenden, hvor du måske skulle overveje om ikke du skulle invitere nogle venner på besøg, så du kan diske op med denne dejlige rosastegte kalvefilet
Hokkaidosuppe - det er oktober!

Hokkaidosuppe - det er oktober!

200 gram hakket gris/kalv. 200 gram hakket gris/kalv. Det er blæsevejr og efteråret er over os. det betyder så til gengæld, at Hokkaidohøsten er i fuld gang
Hokkaidosuppe - det er oktober!

Hokkaidosuppe - det er oktober!

200 gram hakket gris/kalv. 200 gram hakket gris/kalv. Det er blæsevejr og efteråret er over os. det betyder så til gengæld, at Hokkaidohøsten er i fuld gang
Ribeye og Saint-Emilion 2007

Ribeye og Saint-Emilion 2007

En Ribeye er udskåret fra nakkestykket på oksen/kalven, og er oksens svar på en nakkekotelet. Weekenden står for døren og menuen siger grillet ribeye og en dejlig flaske rødvin
Kalvefilet 56 grader - ærter og hindbær

Kalvefilet 56 grader - ærter og hindbær

Jeg har lavet denne lækre sommerret som passer perfekt til weekenden, hvor du måske skulle overveje om ikke du skulle invitere nogle venner på besøg, så du kan diske op med denne dejlige rosastegte kalvefilet
Restaurant Mellemrum i Aarhus

Restaurant Mellemrum i Aarhus

Mellemrum har specialiseret sig i det nordiske gourmet køkken og skifter menuen hver måned og dermed også tilpasser sig sæsonens grønt, fisk og kød

Restaurantanmeldelse: Kafé K, Skanderborg

Carpaccio - klassisk med kalv, parmesanost og pinjekerner. Rosastegt kalv med artiskokcreme. rosastegt kalv med artiskok creme & stegte kartofler med sprød serrano
Restaurantanmeldelse: Kafé K, Skanderborg

Restaurantanmeldelse: Kafé K, Skanderborg

Carpaccio - klassisk med kalv, parmesanost og pinjekerner. Rosastegt kalv med artiskokcreme. rosastegt kalv med artiskok creme & stegte kartofler med sprød serrano

Besøg på 1.th

det var en fantastisk gourmet oplevelse og min "anmeldelse" giver den ikke retfærdighed - jeg ved ikke hvad halvdelen af de ting jeg fik hed, og det hele var tilberedt med en masse tilbehør jeg ikke kan huske eller kender