Gourmet fisk opskrifter

Aubergine med tomat og parmesan

 Bondemanden – her i sin rolle som gourmet og bjergvejschauffør – betroede mig opgaven at finde på en opskrift, der smagte lige så godt – bare uden bivirkningerne
Svineskank med rosmarin og hvidløg

Svineskank med rosmarin og hvidløg

Ikke det store gourmet, men reelle råvarer – kød/fisk/skaldyr/fjerkræ og så noget grønt og måske lidt fedt ved siden af
Tigerrejer i spæde salatblade

Tigerrejer i spæde salatblade

Fisk og skaldyr flere gange om ugen. - det hører vi fra de såkaldte eksperter, ja Christian Bitz siger det også
Madplan Uge 27

Madplan Uge 27

Gourmet der hjemme. Lækker sund salat som egner sig til al slags kød eller fisk. Populære indlæg. Spicy Kyllingesuppe
Grillet laks på terrassen.

Grillet laks på terrassen.

Det bliver noget med frisk fisk. Det er sommer og solen skinner. Terrassen ser fin ud og indbyder til dans og aftenhygge
Ingefærrisotto & citronlaks

Ingefærrisotto & citronlaks

Husk at fisk ikke skal have ret lang tid. Fruen har længe efterspurgt en madplan. - Det er bare ikke noget, som jeg har investeret ret meget energi i at hjælpe med

Oplev Italiens legendariske markeder

Boderne bugner af lokale varer med årstidens frugt og grønt i fantastiske kulører, bundter af friske krydderurter, velduftende blomster, tiarmede blæksprutter, store flotte tun, muræner, sværdfisk, rejer, lam, gedekid, oste – OG meget mere
Fiskeburger med tatarsauce

Fiskeburger med tatarsauce

Vend fiskefileterne i mel, sammenpisket æg og rasp tilsat salt og peber. Varm smør og olie på en pande og steg fiskefilterne i ca
Krabbeklør - Madsvinene 1:5 - Maj 2015

Krabbeklør - Madsvinene 1:5 - Maj 2015

500 gram lys fisk. 1) Fisken befris for ben. 500 gram lys fisk. Nu er det igen blevet tid til Madsvinene. Det er anden og sidste gang i dette semester
Madplan Uge 2

Madplan Uge 2

Gourmet der hjemme. Lækker sund salat som egner sig til al slags kød eller fisk. Lækker middelhavs inspireret ret der giver helt anderledes smagsindtryk til fisk og et nyt pift til laksen
Restaurantanmeldelse: Gastroweek på UNICO, Aarhus, 2015

Restaurantanmeldelse: Gastroweek på UNICO, Aarhus, 2015

Hvordan ville råvildt og fisk gå sammen. Den årlige Gastroweek er netop afsluttet. Fruen og jeg selv fik passet børnene og bookede bord på restaurant UNICO, som golfklubbens restaurant i Højbjerg hedder
Dragsholm Slot, Den Gastronomiske Oplevelse

Dragsholm Slot, Den Gastronomiske Oplevelse

Dragsholm is all the more magnificent for its delicious gourmet stay options. – Denne ret var noget af det lækreste, jeg til dato har smagt, det kraftige suppe gik perfekt til den lette fisk og den syrlige topping
Tigerrejer i spæde salatblade

Tigerrejer i spæde salatblade

Fisk og skaldyr flere gange om ugen. - det hører vi fra de såkaldte eksperter, ja Christian Bitz siger det også