Så begyndte jeg at google, og fandt en opskrift på Blondies af Gordon Ramsay. Gordon Ramsays opskrift er stort set lige sådan, den eneste forskel er faktisk bare at han bruger almindelig hvid sukker og så bruger han 4 spsk
The recipe I used here is from Gordon Ramsey. Beef and mashed potatoes are two tings we looove in this household, so cottage pie is a sure success for dinner
Cordon bleu – eller gordon bleu, som mange fejlagtigt kalder det – er en ret, jeg – hver gang jeg serverer den – tænker, hvorfor får vi ikke den noget oftere
Opskriften er et udgangspunkt, Gordon Ramsey kommer også et skvæt tabasco sovs og worchestersiresovs i og et skud cayenne eller sennep kan trække smagen lidt i en anden retning
Varme passionsfrugtsouffleerLe Gordon Bleu Gourmetskolen Desserter4 personerBlødt smør til formene120 g sukker, plus ekstra til formene12 passionsfrugter eller 120 g frugtkød6 æggehviderFlormelis, til pynt Smør fire ramekin- eller souffléforme (10 cm i diameter, skal kunne rumme 2½ dl) indvendig med blødt smør, ved hjælp af en bagepensel
Hjemmelavet Gnocchi a la ParisLe Gordon Bleu2 personer til hovedret GnocchidejEn knivspids stødt muskatnød30 g smør65 g hvedemel2 æg 15 g gruyère, revet (Jeg brugte Karolines Pastaost)Bechamelsauce15 g smør2 spsk
Nu er det i forvejen ikke specielt vanskeligt at lave en mayonnaise, men jeg faldt over denne youtube video, hvor Gordon Ramsey viser hvordan man kan lave en mayo på ti sekunder, og jeg har gjort lige sådan de sidste mange gange