Men de er virkelig gode. gær. Det her er simpelthen de bedste boller jeg længe har bagt. Når smørret er smeltet i mælken hældes det op i en skål og gæren opløses der i
Jeg har opdateret en af mine gode, gamle opskrifter på boller og erstattet æg med skyr. BOLLER MED SKYR 25 gram gær 1 dl. salt 250 gram durum-mel 200 gram hvedemel Smuldr gær i en skål og tilsæt sukker, salt og skyr. Rul ud til 16 boller og lad dem hæve ca. ) 25 gram gær
De er bedst på dagen, men også gode til at fryse ned og tage på et par timer inden de skal spises. Jeg er altid ude efter en ny, nem og lækker opskrift, og forleden fik jeg serveret disse lækre boller, som jeg bare måtte få opskriften på
Hvad er bedre end en varm rosinboller med smør og ost i vinterkulden, her kommer min version af en klassiker vi alle kenbder fra barndommens tid, der for mange er fuld af gode minder
Bollerne her plejer at være sikre vindere til fødselsdage, udflugt og diverse arrangementer, og jeg er ret sikker på, at de ikke taber terræn med Chiafrø, der giver en lidt nøddeagtig smag og mætter helt utrolig dejligt på den gode måde
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Kom det lunkne vand i en skål og opløs gæren deri. Jeg har hele dagen haft lyst til chokoladeboller. Så den blev brugt på at lave chokolade boller med grahamsmel