Har du en rest ris, nødder og tofu kan du lave nogle af de her godebøffer. Server bøfferne. 4 portioner – 8 bøffer90 g. Bøfferne får meget smag af de nødder du bruger1 lille bundt persille eller koriander250 g tofu2 spsk soya2 spsk olie til stegningRist nødderne på en tør pande i nogle minutter. Lav 8 bøffer. Steg bøfferne i 5 – 8 minutter på hver side til de er gyldne og gennemvarme. 8 bøffer
“Bøffer” af tofu og skyr-aioli. Når man spiser en kost der er baseret på planter – med større eller mindre mængder æg og mælkeprodukter, som jeg gør det – så synes jeg det er vigtigt at lære de gode plantelige kilder til proteiner at kende
Bøfferne var desværre ikke så gode som jeg havde håbet. Posen ligges på grillen sammen med bøfferne, så er de nemlig færdige, når bøfferne har hvilet et par minutter når de har fået nok på grillen
Opskriften her er vist med fokus på at du frit kan vælge om du bruger bønner, kikærter eller linser (en af mine tidligere kursister har også haft gode erfaringer med at bruge frosne, optøede edamame bønner), og at der også er mulighed for at variere de kerner, mandler eller nødder du bruger
Steg bøfferne i lidt olie. Jeg havde 3 dejlige tøser på besøg som godkendte dem, og jeg synes også selv at de blev rigtig gode. Form 4 bøffer og hak riller med en kniv på hver side eller brug en bøf-former
Godt det er sidste gang, men vi nød at gode venner og veninder gav en os en hjælpende hånd. Herefter formes det hakkede oksekød til to bøffer, hvorefter de krydres med salt og peber, de stilles på køl igen
I denne opskrift er det essentielt, for det er med til at give burgerbøfferne deres gode konsistens. han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs