M. i. n. f. a. r. h. ø. d. s. e. l. g. m. o. 1. 2. p. j. v. t. k. ,. u. å. H. b. D. 0. 6. æ. W. S. y. N. 3. V. J. O. T. E. R. /. c. 9. 4. F. (. ). P. B. L. 5. é. -. è
Tilsæt sour cremen og pisk det godt sammen. Den grønne mund har været ramt af influenza, men i dag vendte vi stærkt tilbage, med en forsinket fødselsdags middag
Den gode gamle og oprindelige opskrift er her, og den omregnede kommer her. Derfor har jeg omregnet æggene i min idiotsikre opskrift på lagkagebunde, til gram – så er vi sikre på, at de bliver ens og perfekte hver gang
Man kan også bruge denne opskrift til at lave mørke lagkagebunde, så skal der en smule kakao i også. Normalt så bager jeg mange forskellige slags bunde til mine fondantkager, men denne opskrift er enkel og så kan man give den mere smag i mousserne og cremerne
Start med at tage æggene ud i god tid, så de har stuetemperatur. Smør bunden fra springformen med smør, klip et stykke bagepapir til, så det passer i bunden
Til sidst tilsættes æggeblommerne og der piskes igen godt. Derefter blandes sukker, vanillesukker, maizena og den sidste deciliter mælk sammen, og blandingen piskes godt
Det var mit bud på en sukkerfri fødselsdag - har du andre gode forslag, så læg en kommentar. Når kagen er kold til at tages ud, skærer du den vandret i to dele - så der er en top og en bund
Tidsmæssigt kan det være en god ting at bage bundene nogle dage i forvejen og så fryse dem ned, så man ikke skal helt så meget, lige inden kagen skal samles
Det er lækkert men ikke just særligt godt for din krop. Som så mange gange før, blev jeg inspireret af en opskrift på MyNewRoots, men har gjort den mere sommerlig ved at tilsætte blåbær og hindbær
Kom en spiseske kogende vand ned til limeopkoget og rør godttil det hele er blevet flydende igen. Blød ½ plade husblas op i vand, vrid den godt og rør den i fløden