Om det så bare er et skvis citron og flagesalt (simpelt og så godt) eller om det er med honning og hasselnødder (en af mine favoritter), så kan det næsten aldrig gå galt
Jeg er ikke den største kød-spiser, men jeg kan nu godt lide et saftigt stykke kyllingebryst, en langtidssimret kødsovs eller nogle gode oksedeller, fx med tomatsovs a la Lady og Vagabonden – som forresten er min livret
Så kom jeg i tanke om hvor vild jeg er med en dampende varm portion lasagne med friskbagt brød og en god salat, en lun kop kaffe og en god øko Napoleons hat fra min lokale bager, et saftigt stykke rugbrød med avocado, lidt øko majo, citronsaft og urte salt, en riskiks med peanutbutter og bananskiver… Ja, jeg kunne blive ved
Lasagne og andre gratenger blir ekstra gode og saftige når de blir stekt i kombidampovn. Denne kombinasjonen er spesielt godt egnet gratenger, blant annet Lasagne
Groft revet – god som rå i salater, til råkost, kødsovs, lasagne eller i fars. Julienne (tynde strimler) – kort tilberedningstid, god til fx wok eller rå i rispapirs ruller
At det ikke er en rigtig hare kan jeg sku da godt se. Hvis du ikke synes det er nok, så kom et par bacon tern ind i farsen, eller et pund smør, så skal den nok blive saftig
Så brug rigelig med ost, bechamel og lav en rigtig god tomatsauce. I en rigtig lasagne skal man ikke være nærig med osten og den skal helst være rigtig saftig