God og lækker 3 retters menu opskrifter

ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012

ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012

Man tager simpelt hen de grøntsager, man har ved hånden, og skærer dem i små terninger, koger dem i en god grøntsagsbouillon, tilsætter løg , hvidløg og krydderurter eller krydderier
ugens menu uge 18 2012 – kaviar, karbonader og asparges

ugens menu uge 18 2012 – kaviar, karbonader og asparges

tang er sundt, bæredygtigt oglækkert  .  Så får du besked, når der er nye lækker- bidder. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
Syltede brændte løg - Bom det er lækkert!

Syltede brændte løg - Bom det er lækkert!

Varm panden godt op og sæt de halve løg på panden. Brændte og syltede. Det skal du da også have. Den årlige fødselsdag står får døren og det betyder at jeg har kreeret en udsøgt 3rettersmenu. 1) Løg pilles og skæres igennem på midten. 2) Nu skal løgene brændes godt af på en varm pande, uden fedtstof. 3) Kog eddike, sukker, sennepskorn, laurbærblade og sort peberkorn op indtil sukkeret er opløst
Hurtig og lækker restemad

Hurtig og lækker restemad

Vend det godt sammen. Igår var der ovnstegt kylling på menuen, der blev dog lidt kød tilbage på skroget
Brisler på menuen

Brisler på menuen

Jeg har ikke lavet brisler længe så det var et godt gensyn. Det var Inge Marie som gerne ville have denne lækre spise, og da hun og Ulrik kom til spisning, var det oplagt, at det skulle på bordet